ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Οι θέσεις της Πανιώνιας Κινησης

Η «Πανιώνια Κίνηση» ενόψει των εκλογών της Δευτέρας 12/9 στον ερασιτέχνη Πανιώνιο καταθέτει τις θέσεις της για τα σημαντικά θέματα του «κυανέρυθρου» συλλόγου.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ:
Το πρώτο βήμα, ως διοίκηση του ερασιτέχνη που κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ θα είναι να γίνει οικονομικός έλεγχος από ορκωτούς λογιστές. Βέβαια θεωρούμε ότι θα αναλάβουμε μια χρεοκοπημένη ΠΑΕ, αλλά δεν φοβόμαστε να χρεωθούμε την (πιθανή...) αποτυχία. Το πρόβλημα είναι ότι αυτή τι στιγμή κανείς δεν γνωρίζει το οικονομικό άνοιγμα της ΠΑΕ. Όμως εμείς έχουμε οικονομικό πλάνο προκειμένου να γίνει βιώσιμη η ΠΑΕ.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΝΟ: Προχωράμε με το δεδομένο ότι η ΠΑΕ Πανιώνιος δεν θα εισπράξει τα έσοδα που υπολογίζει. Όμως εμείς θα προχωρήσουμε με το πλάνο που λειτουργούν όλες οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Με τον «χρυσό κανόνα» στον οικονομικό τομέα. Έτσι η ΠΑΕ Πανιώνιος θα προχωρήσει και τα έσοδα της θα προέρχονται: 1) Το 1/3 από τη διαχείριση του σήματος & χορηγίες 2) Το 1/3 από τα εισιτήρια, 3) Το 1/3 από τα τηλεοπτικά δικαιώματα.


ΤΟ ΝΕΟ ΔΣ ΤΗΣ ΠΑΕ:
Έχουμε αποφασίσει στο νέο ΔΣ της ΠΑΕ να εκλεγεί μέσα από γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη Πανιωνίου. Στο νέο ΔΣ της ΠΑΕ ο ερασιτέχνης Πανιώνιος θα μετέχει με 3 μέλη του Διοικητικού του Συμβουλίου. Επίσης στο ΔΣ θα μετέχουν τεχνικός διευθυντής και γενικός διευθυντής οι οποίοι θα είναι οι μόνοι έμμισθοι. Οι υπόλοιπες θέσεις του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ θα συμπληρωθούν από εθελοντές Πανιώνιους που θα εργαστούν για την ομάδα.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ: Έχουν γίνει επαφές και συζητήσεις με τον προπονητή της ομάδας Τάκη Λεμονή. Εκείνο που προέχει για μας είναι να συμφωνήσουμε με τον κόουτς σε ένα οργανόγραμμα για την ομάδα. Το οικονομικό θέμα θα λυθεί. Δεν πρόκειται να του βάλουμε τρικλοποδιές, ούτε όμως θέλουμε εμπόδια από αυτόν. Για μας είναι ξεκάθαρο ο Τάκης Λεμονής είναι ο προπονητής της ομάδας, είναι η πρώτη μας επιλογή.


ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ:
Πρώτα απ’ όλα δεν συζητάμε με το πιστόλι στο κρόταφο. Δεν πρόκειται να δώσουμε την ΠΑΕ για ένα κομμάτι ψωμί. Αν πραγματικά υπάρχουν επενδυτικές προτάσεις περιμένουμε να τις δούμε. Ολοκληρωμένες και όχι αποσπασματικά. Είμαστε υποχρεωμένοι να εξετάσουμε κάθε σοβαρή οικονομική πρόταση. Και θα το κάνουμε με σοβαρότητα. Όμως δεν πρόκειται να χάσουμε χρόνο σε δημοσιεύματα του Τύπου.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΒΕΝΤΟΥΡΗ: Ο Γεράσιμος Βεντούρης έχει μερίδιο στην περσινή προσπάθεια για παραμονή της ομάδας στη Σούπερ Λιγκ. Το ζήτημα πλέον είναι αν θέλει να προσφέρει στα κοινά του Πανιωνίου.


ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΙΩΝΙΟ:
Φυσικά ο ερασιτέχνης Πανιώνιος είναι το μεγάλο στοίχημα για μας, καθώς είναι η «βιτρίνα» του Ιστορικού μας σωματείου. Έχει περισσότερους από 4000 αθλητές, τι στιγμή που στο ποδόσφαιρο πολλές φορές κόβουμε μόλις 1000 εισιτήρια. Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση ενδεχόμενη οικονομική (και όχι μόνο) «κατρακύλα» της ΠΑΕ, να συμπαρασύρει τον ερασιτέχνη. Στα επόμενα δυο χρόνια έχουμε συγκεκριμένους στόχους για τον ερασιτέχνη. Α) Να γίνει τετραψήφιος ο αριθμός μελών του ΠΓΣΣ, Β) να διπλασιαστούν οι αθλητές του συλλόγου, Γ) Να δοθεί βιώσιμη λύση στο μεγάλο πρόβλημα των υποδομών και των εγκαταστάσεων του συλλόγου, Δ) Ανάπτυξη και σ’ άλλους δήμους εκτός Νέας Σμύρνης.

1 σχόλιο:

  1. Λογικές και μετρημένες οι θέσεις της "κίνησης" και σε κλίμα συσπείρωσης των Πανιώνιων δυνάμεων και όχι φατριασμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή