ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Δηλώσεις για τη νίκη στο Αγρίνιο

Για δίκαιη νίκη έκανε λόγο ο Μπερνάρντ Κουμορτζί μετά το «διπλό» του Πανιωνίου στο Αγρίνιο, όμως τόνισε πως θα ήταν δίκαιη και η ισοπαλία. «Ήταν δίκαιη η νίκη μας. Ίσως και να ήταν η ισοπαλία δίκαιη, καθώς ο Παναιτωλικός έχασε ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο. Στο δεύτερο έπεσε η απόδοση, αλλά προερχόμασταν και από ταξίδι, ενώ επικρατούσε και πολύ ζέστη».

Δημήτρης Αναστασόπουλος:«Ήμασταν έτοιμοι. Ξέραμε τι περιμέναμε από τον κόσμο εδώ. Ξέραμε την πίεση που θα υπήρχε, όμως ανταποκριθήκαμε. Η ομάδα έχει ποιότητα. Σίγουρα είναι πολλές οι απουσίες, αλλά κάναμε καλή προσπάθεια. Είναι μια καλή αρχή για μια καλή σεζόν», ήταν τα λόγια του 21χρονου μέσου των «κυανέρυθρων».

Δημήτρης Κολοβός: «Ήταν σημαντική νίκη. Ο Παναιτωλικός μάς πίεσε, αλλά πήραμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε για το ματς με τον ΠΑΟΚ, όπου θέλουμε και εκεί τη νίκη». Για τη ζέστη που επικρατούσε: «Ναι, πράγματι είχε πολλή ζέστη, αλλά η νίκη ήταν πολύ καλή. Παλέψαμε και τώρα θέλουμε να δουλέψουμε για τη συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου