ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

"Ισοπαλία" στις εκλογές του ερασιτέχνη Πανιωνίου

Σε «ντέρμπι» εξελίχθηκε η εκλογή νέου προέδρου στον Ερασιτέχνη Πανιώνιο-και παράλληλα και της ΠΑΕ- αφού μεταξύ Θεόφιλου Αρκουμάνη και Βασίλη Τσάβαλου δεν υπήρχε νικητής. Ο πρώτος συγκέντρωσε τρεις περισσότερες ψήφους αλλά δεν είχε τον απαιτούμενο αριθμό, βάσει καταστατικού, και έτσι θα οδηγηθούν πάλι στις κάλπες την επόμενη Δευτέρα (19/9). Στο ενδεχόμενο να επαναληφθεί κάτι τέτοιο, τότε θα διορίσει διοίκηση το Πρωτοδικείο.

Σε σύνολο 137 ψηφισάντων η παράταξη του κ. Αρκουμάνη μάζεψε 64 ψήφους, εκείνη του κ. Τσάβαλου 61 και ενώ 12 ήταν άκυρα ή λευκά.

Παρά το γεγονός, ότι ο κ. Αρκουμάνης… τερμάτισε πρώτος, δεν αναδείχθηκε πρόεδρος γιατί χρειαζόταν να συγκεντρώσει 70 ψήφους. Έτσι, ο Πανιώνιος οδηγείται σε επαναληπτικές εκλογές την ερχόμενη Δευτέρα (19/9, 18:00)και εφόσον πάλι δεν εκλεγεί διοίκηση (βάσει καταστατικού χρειάζεται το 50% συν ένα των συνολικών ψήφων) την λύση θα δώσει το Πρωτοδικείο.

Πριν γίνουν οι εκλογές, οι δύο παρατάξεις ρωτήθηκαν για το θέμα της Couvra Holdings και την ανακοίνωση που εξέδωσε και αμφότεροι απάντησαν πως είναι κατάπτυστη και επίσης τέθηκε θέμα να κινηθούν νομικά οι «κυανέρυθροι». Για την υπόθεση αυτή πήρε θέση και ο Γεράσιμος Βεντούρης, ο οποίος υποστήριξε πως δεν έχει διαβάσει την ανακοίνωση αφού έλειπε σε ταξίδι ενώ τόνισε πως αν ισχύουν αυτά που γράφονται στην ανακοίνωση, τότε είναι τουλάχιστον απαράδεκτη.

2 σχόλια: