ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά "Νίκος Μαρίνος"

Στη φωτογραφία, όρθιες από αριστερά: Θεοδωρομανωλάκη, Ανδρουλάκη, Παπαμιχαήλ, Τετενέ, Γιαμπάνη, Σεμανιάκου. Καθιστές από αριστερά: Δανούση, Γιαννακοπούλου, Αξιοπούλου, Σαρτζετάκη, Σαλιάι, Τσιαδή.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά "Νίκος Μαρίνος", που διεξήχθη στο Κλειστό γήπεδο Νέας Σμύρνης. Στην δεύτερη και τελευταία μέρα του τουρνουά, στον τελικό ο Αθηναϊκός επικράτησε του Πανιωνίου με 61-49 και κατέκτησε την πρώτη θέση. Πανιώνιος (Νανάκος): Αξιοπούλου 6, Σεμανιάκου, Παπαμιχαήλ 16, Θεοδωρομανωλάκη 2, Ανδρουλάκη, Σαλιάι 4, Δανούση 2, Milkova 12, Γιαννακοπούλου 4, Γιαμπάνη, Σαρτζετάκη 1, Τετενέ 2

Στον μικρό τελικό νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της ΦΕΑ Ν.Φ.-Ν.Χ η οποία επικράτησε του Παναθηναϊκού με 65-61 και κατέκτησε την τρίτη θέση. Στο πλαίσιο του τουρνουά τιμήθηκαν για την προσφορά τους ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος και ο διακεκριμένος χειρουργός Γιώργος Κατσιφαράκης.

Αξίζει να σημειωθεί πως η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου, αγωνίστηκε σε αυτό το τουρνουά με τις νέες εμφανίσεις της και το αθλητικό υλικό που της έχει προμηθεύσει η Ιταλική εταιρεία Givova, ενώ πλέον έχει και την υποστήριξη του επίσημου χορηγού της για την περίοδο 2011-12 "Coffee Avenue".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου