ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Συνάντηση Τάκη Λεμονή - "Πανιώνιας Κίνησης"

Την πρώτη τους επίσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ έκαναν σήμερα μέλη της «Πανιώνιας Κίνησης». Σκοπός τους ήταν να γνωριστούν με το υπαλληλικό προσωπικό της ΠΑΕ, αλλά και να έχουν και μια πρώτη ενημέρωση για τα θέματα που πρέπει να αντιμετωπίσουν τις αμέσως επόμενες ημέρες. Στην επιτροπή που επισκέφτηκαν τα γραφεία της ΠΑΕ, ήταν και οι κ.κ. Λάζαρος Κουτλίδης, Βαγγέλης Σουφλέρης, ως ειδικοί σύμβουλοι.Παράλληλα υπήρξε και συνάντηση με τον προπονητή της ομάδας, Τάκη Λεμονή, προκειμένου να γνωριστούν οι δύο πλευρές, αλλά και να εκθέσει ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας τα θέματα που τον απασχολούν και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης επίσης.

Τις επόμενες ημέρες και μετά την συγκρότηση σε σώμα του διοικητικού συμβουλίου του ερασιτέχνη Πανιωνίου, θα ανακοινωθεί και η σύσταση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Πανιώνιος.

Αγωνιστικό ρεπορτάζ

Στον αγωνιστικό τομέα, οι παίκτες ουσιαστικά ξεκίνησαν την Τρίτη την προετοιμασία τους για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κέρκυρα. Η διοίκηση της ομάδας των Φαιάκων, ενημέρωσε τον Πανιώνιο πως δεν μπορεί να διαθέσει τα εισιτήρια που ζήτησαν οι «κυανέρυθροι» για τις ανάγκες των οπαδών τους.

Ο Ντάτο Κρικβέλια δεν πήρε μέρος στο πρόγραμμα της προπόνησης, αλλά ξεκίνησε θεραπεία, προκειμένου να αντιμετωπίσει την θλάση δεύτερου βαθμού στο δικέφαλο του αριστερού του ποδιού. Τις επόμενες ημέρες θα διαφανεί και το πότε θα είναι έτοιμος προκειμένου να επιστρέψει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου