ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Εντυπωσιακός ο Πανιώνιος κόντρα στην Ιβέρια

Με νίκη άρχισε τις υποχρεώσεις του στην πρώτη προκριματική φάση του Eurocup ο Πανιώνιος ο οποίος επικράτησε εύκολα της Γεωργιανής Ιβέρια με 17-2. Πρώτοι σκόρερ για την ομάδα της Νέας Σμύρνης ήταν οι Στέλιος Μιμίδης και Κότεριλ οι οποίοι πέτυχαν από τέσσερα γκολ. Επόμενος αντίπαλος για τον Πανιώνιο θα είναι η Ένακ την Παρασκευή (23/9) το πρωί, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας θα αντιμετωπίσει το Ανόβερο. Τα οκτάλεπτα: 4-1, 5-0, 4-0, 4-1.

Πανιώνιος: Στ. Μιμίδης 4, Κότεριλ 4, Παπαδόγκωνας 2, Λεοντής Κουκής 2, Μιτελούδης 2, Τζαμαντάκης 1, Σιταρένιος 1, Δημήτρης Κουκής 1.

Ιβέρια: Κουασβίλι 2.

Δηλωση Στέλιου Μιμίδη

«Ήταν μία ομάδα που δεν την ξέραμε. Ωστόσο, ξεκινήσαμε καλά, κάναμε αυτά που μας είπε ο προπονητής μας και ήμασταν καλύτεροι. Τώρα κοιτάμε τα δύο αυριανά (23/9) παιχνίδια, στα οποία θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε», ήταν τα λόγια του φουνταριστού του Πανιωνίου, Στέλιου Μιμίδη στο Onsports.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου