ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Εξαιρετική εμφάνιση, εύκολη νίκη!

Πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, σπουδαία νίκη για τον Ιστορικό στο... εξοχικό του στη Κέρκυρα με 3-0. Δυο γκολ ο Κούκι, ένα ο Φανούρης, μετά από εξαιρετικές πάσε του Εστογιανόφ. Ολοι οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό με κορυφαίους (των κορυφαίων) τους: "Λολο", Κουμορτζί (μετά από πολλά χρόνια έκανε τέλειο ματς), Ελευθερόπουλο (αλάνθαστος...), Σάμαρη και Ομο! Επαναλαμβάνω δεν υπάρχει "κυανέρυθρος" παίκτης που να μην έπαιξε εξαιρετικά.
Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής): Ελευθερόπουλος, Γιόνσον, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Όμο, Μιλοβάνοβιτς (77΄Πετκάκης), Κουμορτζί, Σάμαρης (89΄Μπούζας), Εστογιανόφ (90΄+1΄Κολοβός), Γουνδουλάκης, Κούτσι

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΑΚΗ ΛΕΜΟΝΗ

Στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον Πανιώνιο, στάθηκε ο Τάκης Λεμονής, μετά το τέλος του αγώνα με την Κέρκυρα, δίνοντας παράλληλα σύνθημα για νίκη και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

«Αν δούμε συνολικά το παιχνίδι, κερδίσαμε δίκαια. Θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα στα πρώτα 20 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, αλλά μετά το ματς κύλησε καλά για μας», είπε αρχικά ο Τάκης Λεμονής.

Στη συνέχεια, ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στο επόμενο παιχνίδι του Πανιωνίου με αντίπαλο την ΑΕΚ: «Είναι μια μεγάλη ομάδα, είναι δύσκολο ματς. Θέλουμε να παίζουμε καλά και να παίρνουμε βαθμούς. Θα προσπαθήσουμε για το ίδιο, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό. Πάντως, πατάμε καλά στο γήπεδο».

Σε ερώτηση για τις τρεις τελικές πάσες του Εστογιάνοφ, ο προπονητής του Πανιωνίου, είπε: «Η ποιότητά του είναι για μεγάλα πράγματα, αλλά δεν θα παραγνωρίσω και τις δύο καλές πάσες του Σάμαρη στα δύο πρώτα γκολ. Γίνεται καλή δουλειά από όλους. Μπορούμε όλοι μαζί να πετύχουμε πολλά πράγματα, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε».

Τέλος, για το χειροκρότημα του κόσμου στο τρίτο γκολ του Πανιωνίου και στην αλλαγή του Εστογιάνοφ, ο Λεμονής τόνισε: «Αυτά είναι σημαντικά πράγματα όπως έχει γίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σπάνια ζούμε τέτοιες στιγμές και αυτό μας δίνει μια έξτρα ευχαρίστηση. Οι δίκοι μας φίλαθλοι, μας χειροκροτούν, αλλά οι αντίπαλοι είναι πρωτόγνωρο. Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε. Αυτό δείχνει ότι παίξαμε καλό ποδόσφαιρο».

Χίλια μπράβο στους "Πάνθηρες" που βρέθηκαν ΚΑΙ στη Κέρκυρα, που τραγούδησαν για τον Ιστορικό και είδα τους παίκτες του Τάκη Λεμονή να παίρνουν μια παληκαρίσια νίκη!

1 σχόλιο:

  1. Σκέψου ο Λόλο να έπαιζε και μπάλα! Διότι στην Κέρκυρα έπαιζε στο ρελαντί! Και πάλι όμως έφτιαξε 3 τέρματα!
    Αν ο Πανιώνιος εξασφαλίσει μιά οικονομική σταθερότητα και πάρει 2-3 καλά παιχτάκια δε θα πιάνεται! Όμως και έτσι μπορεί να πάει καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή