ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Ανακοίνωση Πανιώνιας Κίνησης

Ο Πανιώνιος των χιλίων προβλημάτων προσπαθεί να σταθεί όρθιος. Για άλλη μια φορά η ομάδα έδειξε ότι τα οικονομικά και διοικητικά προβλήματα την εμποδίζουν να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο. Οι σημερινοί διοικούντες αντί να ασχολούνται με τα καθημερινά σοβαρά προβλήματα της ομάδας όλη την εβδομάδα, αναλώθηκαν σε μεθοδεύσεις και ίντριγκες για τις επαναληπτικές εκλογές του Ερασιτέχνη Πανιωνίου.

Είναι χαρακτηριστικό της διοικητικής ανυπαρξίας ότι για δεύτερη συνεχόμενη φορά ζήσαμε απρόκλητη επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων εντός και εκτός γηπέδου, που είχε σαν αποτέλεσμα σοβαρούς τραυματισμούς των φιλοξενουμένων οπαδών του ΠΑΟΚ. Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα.

Οι στιγμές είναι κρίσιμες για το σύλλογο. Η στήριξη όλων είναι αναγκαία και άμεση. Με την ενωτική μας πρωτοβουλία θα αποδείξουμε από αύριο Δευτέρα, ότι θα ενεργοποιήσουμε όλες τις υγιείς δυνάμεις το Ιστορικότερου συλλόγου του ελληνισμού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου