ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Σελετόπουλος: «Στόχος η πρόκριση»

Στις 22 με 25 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη η πρώτη φάση του Ευρωπαϊκού κυπέλλου πόλο ανδρών και ο Δημήτρης Σελετόπουλος και συγκεκριμένα ο τεχνικός του Πανιωνίου, μίλησε για το στόχο της ομάδας του. Ο Έλληνας προπονητής ευελπιστεί πως οι Νέοσμυρνιώτες θα καταφέρουν να περάσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης παρά το γεγονός πως δεν είναι πλήρης έτοιμοι. Στη γειτονική μας χώρας οι «Πάνθηρες» θα αντιμετωπίσουν τις Ανόβερο, Μόρναρ Σπλιτ, Τυφλίδα, Ένκα και Αράντ.

«Στόχος της ομάδας είναι η πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης. Κατά 90% πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε και θέλουμε να πετύχουμε, ώστε να δώσουμε και άλλα παιχνίδια μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Η ομάδα θέλει πολύ δουλειά. Είναι μια νέα ομάδα, καθώς φέτος ήρθαν και έφυγαν πολλοί παίκτες, ενώ είχαμε αρκετές αλλαγές, μιας και βάλαμε κάποια νέα παιδιά στο ρόστερ. Αυτό μας δίνει χρόνο και ηρεμία να δουλέψουμε, καθώς οι στόχοι της ομάδας δεν είναι βραχυπρόθεσμοι. Φαβορί για την πρόκριση από τον όμιλο είναι η Μόρναρ, το Ανόβερο, εμείς και η Ενκα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου