ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Παρέμβαση Τσακίρη για την υπόθεση Μπονόβα μέσω Facebook

Ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πανιώνιος, παρενέβη με μήνυμα που ανήρτησε στο Facebook σχετικά με την (χαμένη πλέον) υπόθεση Μπονόβα, η οποία στοίχησε στον Πανιώνιο 400.000 Ευρώ.

Για όσους δεν γνωρίζουν να πούμε περιληπτικά ότι ο Μπονόβας ήταν μάνατζερ του Σπυρόπουλου την εποχή που εκείνος υπέγραψε στην ΠΑΕ Πανιώνιος επί διοίκησης Αχιλλέα Μπέου. Στο συμβόλαιο που υπέγραψε τότε προβλεπόταν ο μάνατζερ Μπονόβας να εισπράξει ποσοστό 20% από πιθανή μελλοντική μεταγραφή του παίκτη. Με την πάροδο κάποιων ετών ο παίκτης άλλαξε μάνατζερ και προσέλαβε άλλον, τον Κίμωνα Κοκκορόγιαννη, ο οποίος έκανε νέα συμφωνία με τον Αχιλλεά Μπέο και ανανέωσε το συμβόλαιο του.
Η καινούργια διοίκηση του Κων/νου Τσακίρη, όταν εκείνη ανέλαβε, ανανέωσε εκ νέου το συμβόλαιο του Σπυρόπουλου, προσφέροντας στον ποδοσφαιριστή καλύτερες αποδοχές. Και σε αυτή την ανανέωση ο Σπυρόπουλος εκπροσωπήθηκε από το μάνατζερ του Κίμωνα Κοκκορόγιαννη. Εν συνεχεία, όπως είναι γνωστό, ο Σπυρόπουλος μεταγράφηκε στον ΠΑΟ έναντι του ποσού των 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Προς έκπληξη όλων, ξαφνικά, εμφανίστηκε ο πρώην μάνατζερ του Σπυρόπουλου ο Μπονόβας και άρχισε να αξιώνει την καταβολή του 20% ως αμοιβή του. Ήτοι ζητούσε από τον Πανιώνιο 400.000 Ευρώ (!), χρήματα που όπως ήταν φυσικό η διοίκηση του Κων/νου Τσακίρη αρνήθηκε να καταβάλει, καθότι αφενός ούτε είχε δει ποτέ τον Μπονόβα (αφού ο παίκτης είχε άλλον μάνατζερ) και αφετέρου είχε ήδη καταβάλλει στο νέο μάνατζερ του Σπυρόπουλου Κίμωνα Κοκκορόγιαννη τη νόμιμη αμοιβή του για τη μεταγραφή (!)

Στα αθλητικά δικαστήρια όπου προσέφυγε ο Μπονόβας έχασε την υπόθεση, αλλά δεν το έβαλε κάτω. Προσέφυγε σε αστικό δικαστήριο το οποίο μετά από αναβολές, τελικά εκδικάστηκε προ ημερών. Η ΠΑΕ Πανιώνιος έχασε την υπόθεση και οφείλει τώρα να καταβάλει το ποσό στον Μπονόβα. Να τονίσουμε εδώ ότι η εκδίκαση της υπόθεσης σε αστικό δικαστήριο ξεκίνησε το Φεβρουάριο του 2011 επί διοίκησης Γεράσιμου Βεντούρη και την είχε αναλάβει να φέρει σε πέρας (όπως όλα στην ΠΑΕ) ο Κώστας Τσολακάκης…

Μετά την ατυχή για τον Πανιώνιο έκβαση της υπόθεσης, άνοιξε η κουβέντα στο σύλλογο σχετικά με το ποιοι ευθύνονται για αυτή. Κάποιες φήμες ενέπλεκαν τον πρώην μεγαλομέτοχο με αποτέλεσμα ο Κων/νος Τσακίρης να παρέμβει προς κάθε …καλοθελητή και να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς έχει συμβεί, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι: «Το συμβόλαιο με Μπονοβα-Πανιωνίου έγινε από εποχές Μπεου και όχι επί εμού. Ο Πανιώνιος έχει 1000% δίκαιο στην υπόθεση και επί εποχής μου κερδίσαμε το αθλητικό δικαστήριο. Τώρα πως κατάφερε η προηγούμενη διοίκηση να χάσει στο αστικό μου είναι άγνωστο» (ως προηγούμενη διοίκηση ο κ. Τσακίρης εννοεί την διοίκηση Βεντούρη που έχασε τις εκλογές προ ημερών).

Πηγή: Εφημερίδα ΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου