ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Ποιος θέλει να στείλει την ομάδα στο πρωτοδικείο;

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. Ο κ. ΑΡΚΟΥΜΑΝΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΙΛ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΡΑΓΕ;) ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Τα μέλη του ψηφοδελτίου του κ. Θεόφιλου Αρκουμάνη εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση: Τα μέλη του ψηφοδελτίου του κ. Αρκουμάνη γνωστοποιούν ότι μετέχουν κανονικά στις αρχαιρεσίες της 19/9/2011. Τα αναγραφόμενα περί ενός ψηφοδελτίου στερούνται αλήθειας.
Αλλωστε και στις αρχαιρεσίες της 12/09/2011 τα ψηφοδέλτια δεν ήσαν 2, αλλά 3 και μαζί με το λευκό 4. Κατόπιν αυτού καλούν τα μέλη τα οποία τους τίμησαν με την ψήφο τους και όποια άλλα μέλη επιθυμούν να τους τιμήσουν, όπως προσέλθουν στη Γ.Σ. του Πανιωνίου ΓΣΣ την προσεχή Δευτέρα για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ... ΟΛΟΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΔΕΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΩΝ "ΓΝΩΣΤΩΝ" ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ. ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου