ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Τσάμπα ήττα...

Δυο παιδαριώδη αμυντικά λάθη στοίχισαν στον ιστορικό την ήττα από τον ΠΑΟΚ. Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος, δυνατός και η ομάδα σε μεγάλα διαστήματα ανταποκρίθηκε. Ομως τα γκολ που δέχθηκε ήταν από αυτά που λέμε "τσάμπα γκολ". Εκπληκτική εμφάνιση από Λόλο ο οποίος πέτυχε γκολ για σεμινάριο. Συνεχίζουμε. Διορθώνουμε τα λάθη και κοιτάμε το επόμενο ματς με την Κέρκυρα, όπου μπορούμε να "ρεφάρουμε" την ήττα.
Πανιώνιος (Τ. Λεμονής): Ελευθερόπουλος, Κβιρκβέλια (82’ Κολοβός), Ομο, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Γουνδουλάκης, Κουμορτζί, Σάμαρης (74’ Μιλοβάνοβιτς), Γιόνσον, Εστογιανόφ, Κούκι.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΑΚΗ ΛΕΜΟΝΗ

Την άποψη πως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία, στην αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ (1-2), εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των γηπεδούχων, Τάκης Λεμονής. Παράλληλα τόνισε πως το σημείο που έκρινε τον αγώνα ήταν το ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να πάρει το προβάδισμα.

«Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι και το επίπεδο ήταν πολύ καλό. Το «κλειδί» ήταν πως δεν καταφέραμε να προηγηθούμε. Παίζει ρόλο ότι ο ΠΑΟΚ είχε ευρωπαϊκό ματς, αλλά οι αντίπαλοι μας έχουν πολύ καλούς παίκτες. Προσπαθήσαμε, θέλαμε τη νίκη, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε».

Ο Τάκης Λεμονής δεν θέλησε να αναφερθεί στο ενδεχόμενο ο Πανιώνιος να αποκτήσει κάποιον ποδοσφαιριστή από τον Ολυμπιακό Βόλου ή την Καβάλα.

1 σχόλιο:

  1. tuheros o mpaok kai me dietiseia 60-40 uper tou ...!! agapimene panionie kane me na ertho sto gipedo kai pali ... einai krima na dineis 500 eisiteiria kai sto imihrono na ginonte 800-900 giati o kathe kostantineas den se upologizei !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή