ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Κούκι: «Σημασία έχει να κερδίζει ο Πανιώνιος»

Σημασία για τον Νιάζι Κούκι έχει να κερδίζει ο Πανιώνιος και όχι τόσο να σκοράρει ο ίδιος. Ο Φινλανδός επιθετικός πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ του Πανιωνίου επί της Κέρκυρας και τα αφιέρωσε στην κόρη που περιμένει.

«Πρώτα από όλα είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που πήραμε τους τρεις βαθμούς. Ήταν πολύ σημαντική νίκη. Πετύχαμε το σκοπό μας. Το γεγονός ότι κερδίσαμε με 3-0 σημαινει περισσότερη χαρά για μας. Υπήρχαν ευκαιρίες για να σκοράρουμε περισσότερα γκολ, όμως οι τρεις βαθμοί είναι αυτοί που μας χαροποιούν ιδιαίτερα», είπε αρχικά ο Νιάζι Κούκι.

Αναφορικά με την πολύ καλή απόδοση του Πανιωνίου στα εκτός έδρας παιχνίδια, ο Φινλανδός επιθετικός είπε: «Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω. Με τον ΠΑΟΚ ήμασταν καλοί, αλλά σταθήκαμε άτυχοι. Το αποτέλεσμα ήταν ήττα για μας. Θα προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε στη συνέχεια».

Ο Κούκι αναφέρθηκε και στην απόδοση του Εστογιανόφ, ο οποίος του έδωσε δύο ασίστ: «Είναι φανταστικός παίκτης. Τον ευχαριστώ για τις δύο ασίστ σήμερα. Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής». Όσον αφορά στο που αφιερώνει τα δύο γκολ, δεν χρειάστηκε να το πολυσκεφτεί: «Στην κόρη μου, που την περιμένω να έρθει».

Για το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ο Φινλανδός επιθετικός, είπε: «Θα ξεκουραστούμε πρώτα από αυτό το παιχνίδι και θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία για το επόμενο ματς. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Θα είναι ένα καλό ματς και για τους οπαδούς μας και για εμάς».

Τέλος, για τη δική του απόδοση και για το γεγονός ότι μέχρι στιγμής έχει πετύχει τρία γκολ, είπε: «Κοιτάω κάθε παιχνίδι ξκεχωριστά. Δεν είναι σημαντικό να σκοράρω εγώ, σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου