ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Μεταγραφική ενίσχυση...

Με τη "κυανέρυθρη" φανέλα θα αγωνίζονται πλέον οι Ρόκας, Σκέμπρι και Αυλωνίτης. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτησή τους και οι τρεις παίκτες είναι στη διάθεση του Τάκη Λεμονή για το κυριακάτικο ματς με την Αεκ.

Ο Μαλτέζος επιθετικός Αντρέ Σκέμπρι, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους. Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στις Χιμπέρνιανς, Μάρσαξλοκ, Αιντραχτ Μπραουνσβάικ, Καρλ Τσάις Ιένα, Φερεντσβάρος, Ολυμπιακό Βόλου. Εχει γεννηθεί στις 27 Μαΐου 1986 και έχει ύψος 1.78 μ.
Ο Ελληνας μέσος Στάθης Ρόκας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τρία χρόνια. Είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων, ενώ την ποδοσφαιρική του καριέρα την ξεκίνησε το 2002 στον Ατρόμητο. Επίσης έχει αγωνιστεί σε Ιωνικό, Βύζαντα Μεγάρων, Θρασύβουλο, Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακό Βόλου. Εχει γεννηθεί στις 18 Σεπτεμβρίου 1984 και έχει ύψος 1,81 μ.
Ο Ελληνας αμυντικός Tάσος Αυλωνίτης ξεκίνησε την καριέρα του από την Χαλκίδα και στη συνέχεια αγωνίστηκε στο Αιγάλεω και την Καβάλα. Είναι διεθνής με τις εθνικές ομάδες Νέων και Ελπίδων, αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού και έχει γεννηθεί την 1/1/1990. Υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασία για τα επόμενα τρία χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου