ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Επιτέλους να γυρίσει ο τροχός!

Του ΠΑΝΟΥ ΚΑΤΣΟΥΛΑ

Ο Ιστορικός των χιλιάδων προβλημάτων τα κατάφερε με μια πύρρεια νίκη, την οποία απέσπασε μέσα στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού, που είναι μια ομάδα μοντέλο, τουλάχιστον ως προς την οργάνωση & την οικονομική του ευρωστία για τα επαρχιακά και όχι μόνο δεδομένα! Το θετικό είναι επίσης ότι μπόρεσε να πάρει τους βαθμούς που αδίκως έχασε την 1η αγωνιστική στην έδρα του.

Μπορεί η απόδοσή του να κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα και να ήταν και αρκετά τυχερός σε καίρια σημεία του αγώνα, όπως βέβαια ήταν και άτυχος σε κάποια άλλα αντίστοιχα, όμως επέδειξε ψυχραιμία, έπαιξε έξυπνα και στο τέλος δικαιώθηκε. Επίσης αρνητικό γεγονός αποτέλεσε η διεξαγωγή του αγώνα υπό αφόρητη ζέστη, που συνήθως επικρατεί σ’ αυτή την πόλη.

Παρά λοιπόν τις τρομερές ελλείψεις στην ενδεκάδα, αλλά και γενικότερα στο ρόστερ, ο Λεμονής έχει καταφέρει να παρουσιάσει ένα αξιόμαχο συγκρότημα και αυτό είναι προς τιμή του. Επίσης το μέλλον του Ιστορικού μπορεί να διαγραφεί καλύτερο αν εμφανιστούν περισσότερο έτοιμοι ο Μιλοβάνοβιτς, ο οποίος είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής (φάνηκε και σήμερα) και ο Πετκάκης, που έχασε μεγάλο μέρος της προετοιμασίας και επανέλθουν οι Λόλο, Ριέρα με τον τελευταίο βέβαια να χρειάζεται να συνετιστεί!

Πάντως παραμένει μέχρι στιγμής ως μεγάλο πρόβλημα η απουσία εναλλακτικών λύσεων σ’ αρκετές θέσεις και κυρίως στο κέντρο της άμυνας. Παρά την τεράστια οικονομική δυσκολία ο Πανιώνιος πρέπει έως την τελευταία στιγμή ν’ αναζητήσει τουλάχιστον έναν ελεύθερο, ποιοτικό κεντρικό αμυντικό.


Τέλος μ’ ενδιαφέρον αναμένονται και οι εκλογές στον ερασιτέχνη που θα σηματοδοτήσουν αλλαγές και στην ΠΑΕ. Ευχόμαστε και ελπίζουμε μετά τη διαδικασία των εκλογών ο Πανιώνιος να εμφανιστεί περισσότερο ενδυναμωμένος αγωνιστικά, ενωμένος και με περισσότερες και καλύτερες οικονομικές προοπτικές.

ΥΓ:
Λέτε η παρουσία Τσακίρη στο γήπεδο να σημαίνει κάτι; Μπορεί βέβαια και όχι αφού ο τέως μεγαλομέτοχος δεν έπαψε να είναι Πανιώνιος και ίσως έχει επιλέξει να βλέπει την αγαπημένη του ομάδα σε κάποιες εκτός έδρας αναμετρήσεις στις οποίες δε θα έχει ν’ αντιμετωπίσει κάποιους που τους θεωρεί ενοχλητικούς! Πάντως σε κάθε περίπτωση είναι πολύ ωραίο πράγμα να βλέπεις όλους τους Πανιώνιους, παλιούς και νέους, να στηρίζουν όπως μπορεί ο καθένας την ομάδα που αγαπούν, έστω κι αν αυτή κατά καιρούς τους έχει πικράνει. Άλλωστε Πανιώνιος, ο οποίος δεν αντέχει τις πίκρες δεν υφίσταται! Επιπλέον Πανιώνιοι είναι μόνο όσοι η αγάπη τους για τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ, μπορεί να υπερκεράσει όλα τα υπόλοιπα συναισθήματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου