ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Η ομάδα Κ-14 στην Ισπανία


"Επέστρεψαν στην Ελλάδα και στις προπονήσεις στο "Απήλιον", Προπονητικό κέντρο του Πανιωνίου, οι Κ-14 του Πανιωνίου μετά την συμμετοχή τους στο διεθνές τουρνουά ακαδημιών “ΧΙ International Youth Tournament CD Cannillas”, που διεξήχθη στη Μαδρίτη με τη συμμετοχή των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων!

Η ομάδα του Πανιωνίου πραγματοποίησε αξιοπρεπέστατες εμφανίσεις αντιμετωπίζοντας μερικές από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ρεάλ Μαδρίτης - Πανιώνιος 5-0

Πανιώνιος - Λωζάνη 3-0

Λίβερπουλ - Πανιώνιος 1-1

Πανιώνιος - Αιντχόβεν 0-2

Ο τελικός πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Σεπ 2011 μεταξύ των Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης με νικήτρια την Μπαρτσελόνα με 3-0. Κατόπιν ακολούθησε η τελετή λήξης όπου βραβεύτηκαν όλες οι ομάδες του τουρνουά για τη συμμετοχή τους από τον ομοσπονδιακό προπονητή της Iσπανίας Vicente del Bosque και από τον Zinedine Zidane!!

Τρομερή εμπειρία για τα παιδιά του Πανιωνίου τα οποία εκτός από την συμμετοχή τους στο τουρνουά είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το κέντρο της πόλης της Μαδρίτης αλλά και το "Santiago Bernabéu"!!

Ανάλογη εμπειρία και για τους προπονητές Πέτρο Κοντοβράκη και Απόστολο Ζορμπά οι οποίοι ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις των ακαδημιών τις Ρεάλ Μαδρίτης και είχαν την ευκαιρία τόσο να δουν από κοντά πως λειτουργεί μία από τις κορυφαίες ακαδημίες του κόσμου όσο και να ανταλλάξουν απόψεις με κορυφαίους προπονητές ακαδημιών!!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου