ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Λεμονής: «Δεν αποχώρησα από την προπόνηση»

Κατηγορηματικά διαψεύδει -με επίσημη δήλωσή του- ο Τάκης Λεμονής πως τα… βρόντηξε από την πρωινή προπόνηση του Πανιωνίου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την καθυστέρηση στις πληρωμές των συνεργατών του!

Ο τεχνικός της ομάδας της Νέας Σμύρνης τονίζει πως, απλά, επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Βασίλη Τσάβαλο και συμφωνήθηκε να συναντηθούν άμεσα.

Αμέσως, όπως σημειώνει ο 51χρονος προπονητής, «έφυγα από το Κορωπί και πήγα στα γραφεία της ομάδας στη Νέα Σμύρνη».

Η δήλωση του Τάκη Λεμονή:

Θέλω να διευκρινίσω πως σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε αποχώρησή μου από την προπόνηση της ομάδας. Το πρόγραμμα της Τρίτης, περιλάμβανε προπόνηση των παικτών στο γυμναστήριο, σε δύο γκρουπ. Μετά το τέλος της προπόνησης του πρώτου γκρουπ, επικοινώνησα με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Πανιωνίου, Βασίλη Τσάβαλο, όπου και συμφωνήσαμε να συναντηθούμε άμεσα. Αμέσως έφυγα από το Κορωπί και πήγα στα γραφεία της ομάδας στη Νέα Σμύρνη.

Τώρα, σε ό,τι αφορά τη συνάντηση που είχαν οι δύο άνδρες, ο κ. Τσάβαλος ζήτησε υπομονή και ο 51χρονος προπονητής (και πάλι…) να κάνει τη δουλειά του χωρίς προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου