ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Τσότσαλιτς: «Σε καλό δρόμο»

Την πίστη του πως ο Πανιώνιος μπορεί να πραγματοποιήσει μία καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Superleague εξέφρασε στο Onsports ο Έντιν Τσότσαλιτς.

Ο Βόσνιος αμυντικός, ο οποίος την περασμένη σεζόν ήταν ένας από τους πιο σταθερούς σε απόδοση ποδοσφαιριστές των «κυανέρυθρων», τόνισε μεταξύ άλλων πως το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας είναι πολύ καλό, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος.

Παράλληλα, ανέφερε ότι ο Πανιώνιος βρίσκεται αγωνιστικά σε καλό δρόμο, ωστόσο δεν θέλησε να θέσει στόχους για τον σύλλογο της Νέας Σμύρνης.

Τέλος, ο 24χρονος άσος δεν παρέλειψε να στείλει και το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους των «κυανέρυθρων».

-Πως βλέπεις την φετινή χρονιά για τον Πανιώνιο;

«Είναι νωρίς για να πούμε κάτι με βεβαιότητα. Η ομάδα πιστεύω πως είναι μια χαρά και έχει δυνατότητες. Νομίζω ότι βρισκόμαστε αγωνιστικά σε καλό δρόμο για να πραγματοποιήσουμε μία καλή πορεία. Θα δούμε και στα επόμενα παιχνίδια».

-Οι στόχοι της ομάδας ποιοι είναι;

«Έχουμε παίξει μόλις ένα παιχνίδι, ακόμα δεν μπορούμε να μιλήσουμε με ασφάλεια για στόχους. Εμείς θα προσπαθούμε να παίζουμε σε κάθε αγώνα όσο καλύτερα μπορούμε, ώστε να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται. Μετά από κάποια παιχνίδια θα μπορούμε να πούμε περισσότερα πράγματα για το τι μπορούμε να πετύχουμε».

-Το κλίμα πως είναι;

«Το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας είναι πολύ καλό. Ο σύλλογος αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα, ωστόσο προσπαθούμε εμείς να κάνουμε σωστά την δουλειά μας, να προσπαθούμε για το καλύτερο και να μην επηρεαζόμαστε από αυτά».

-Θέλεις να στείλεις κάποιο μήνυμα στους φιλάθλους του Πανιωνίου;

«Θέλω να έρχονται σε κάθε παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη και να μας υποστηρίζουν. Τους έχουμε ανάγκη και πάντα παίρνουμε δύναμη από τους φιλάθλους μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου