ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Δήλωση Γεράσιμου Βεντούρη

Αγαπητοί φίλοι του Πανιωνίου,

Εν συνεχεία προηγούμενης σχετικής ανακοίνωσης γνωρίζω και επίσημα ότι από το βράδυ της 12ης Σεπτεμβρίου παραιτούμαι από την θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΠΑΕ Πανιώνιος.
Στο διάστημα από τον Δεκέμβριου του 2010 μέχρι σήμερα θεωρώ ότι πετύχαμε σπουδαία πράγματα.
Πρώτιστη ήταν η παραμονή της ομάδας στην Μεγάλη Κατηγορία, επίτευγμα το οποίο φάνταζε σχεδόν απίθανο όταν αναλάβαμε.
Την χαρά αυτή πήγε να επισκιάσει η τελείως αδικαιολόγητη και υποκινούμενη πιστεύω άρνηση αδειοδότησης, την οποία όμως και αυτή στο τέλος υπερκεράσαμε.
Φέτος το καλοκαίρι ενισχύθηκε η ομάδα και με έναν άξιο προπονητή πιστεύω ότι, σε συνδυασμό με τις γενικότερες εξελίξεις, μπορεί να στερεωθεί στις κορυφές του Ελληνικού Πρωταθλήματος τα επόμενα χρόνια, αρκεί να βρεθούνε και λύσεις στα οικονομικά.
Πάντα έχω αναλάβει τις τύχες του Πανιωνίου σε δύσκολες στιγμές. Πάντοτε μόλις επέλυα τα προβλήματα άρχιζε η αμφισβήτηση. Δεν με στεναχωρεί αυτό το γεγονός. Ήμουν και θα παραμείνω Πανιώνιος. Το καλό της ομάδας με ενδιαφέρει. Εάν στην προσπάθειά μου αυτή συνάντησα και συναντώ αντιδράσεις, αυτά είναι μέσα στα πλαίσια της Πανιώνιας οικογένειας.
Ευχαριστώ όλους του συνεργάτες με τα τόσα αυτά χρόνια, τόσο στην ΠΑΕ όσο και στον Ερασιτέχνη και εύχομαι στους συνεχιστές ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και να έχουν την φώτιση και καθοδήγηση των τόσων λαμπρών παραγόντων που έχουν μέσα στην 120χρονη και πλέον ιστορία μας λαμπρύνει με την παρουσία τους τον Σύλλογό μας αλλά και τον Ελληνικό Αθλητισμό γενικότερα.

Γεράσιμος Βεντούρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου