ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Κ-20: Παναιτωλικός-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-4

Νέα "τεσσάρα" για την ομάδα Νέων του Πανιωνίου, που επικράτησε 4-1 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Superleague. Οι παίκτες του Δημήτρη Κουζηνού, όπως και στο παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στον Εργοτέλη, τον οποίο επίσης είχαν νικήσει με 4-1, ήταν και πάλι ανώτεροι από τους αντιπάλους τους, με αποτέλεσμα να κυριαρχήσουν απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα το σκορ άνοιξε μόλις στο 8ο λεπτό ο Γκέζος και ακολούθησε ρεσιτάλ του Σπανού ο οποίος και πέτυχε χατ τρικ. Συγκεκριμένα σκόραρε στο 44' στο 55' και στο 65', δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας της Νέας Σμύρνης. Η χαρά των μελών της αποστολής του Πανιωνίου για την δεύτερη συνεχόμενη νίκη, μετριάστηκε λόγω του τραυματισμού του Ντούνη (διάστρεμμα) στο 20'.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ανέστης, Κούλος, Βλάχος, Ζηγογιάννης, Κούρος, Γκέζος (70' Πολίμος), Κλης, Μπότης, Τσουβαλτσίδης, Σπανός (75' Λαγός), Ντούνης (20'Αρώνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου