ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

"Φιλική" νίκη, αλλά και απερισκεψία Ριέρα...

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Πανιώνιος στην Νέα Σμύρνη όπου φιλοξένησε την Παναχαϊκή σε πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Οι Νεοσμυρνιώτες επικράτησαν με 3-0 των Πατρινών, έχοντας σε πολύ καλή ημέρα τους Κούτσε και Εστογιανόφ που σημείωσαν από ένα γκολ και είχαν και μία ασίστ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Παναχαϊκή να έχει την πρώτη σημαντική ευκαιρία. Ήταν το 21ο λεπτό όταν ο Ατματζίδης έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Ταφίλι από κοντά με δυνατό σουτ, είδε τον Ελευθερόπουλο να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

Τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Πανιωνίου να απειλήσει. Ο Ριέρα με ωραία ατομική ενέργεια έκανε το δυνατό σουτ, με την μπάλα να πηγαίνει λίγο άουτ.

Στο 31’ η Παναχαϊκή είχε την σημαντικότερη ευκαιρία, όταν ο Σπίνουλας έκανε την σέντρα με τον Ατματζίδη να κάνει την κεφαλιά και την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Ελευθερόπουλου.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πανιωνίου, Κούτσι έδειξε από την αρχή ότι μπορεί να βοηθήσει και στο 44’ με δυνατή κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Εστογιάνοφ, άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Στην έναρξη της επανάληψης ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά και ο Ριέρα στο 47’ ανατράπηκε από τον Παγώνη με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Εστογιάνοφ κάνοντας το 2-0.

Το τελικό αποτέλεσμα για τους «πάνθηρες» σημειώθηκε στο 66’. Τότε ο Εστογιανόφ έκανε την σέντρα με τον Κούτσι να στρώνει στον Σάμαρη ο οποίος με σουτ από την περιοχή έκανε το 3-0.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι το φιλικό θα είχε ήρεμη κατάληξη μία φάση στο 77’ ήταν αρκετή για να τα… διαλύσει όλα. Συγκεκριμένα ο Κοκκίνης έκανε δυνατό τάκλιν στον Ριέρα και όσο ήταν κάτω οι δύο παίκτες τον κλότσησε. Ο Ισπανός ανταπέδωσε και ο διαιτητής της αναμέτρησης τον απέβαλε.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τ. Λεμονής): Ελευθερόπουλος (64' Σιδεράκης), Κούρος (60' Σάμαρης), Σιόβας, Τσότσαλιτς, Κούρντι (60' Όμο), Κουμορτζί, Γουνδουλάκης, Μιλοβάνοβιτς, Εστογιανόφ (90' Οκόγιε), Ριέρα, Κούτσι (90' Αμπουέμε).

Λεμονής: «Άδοξο τέλος»


Εμφανώς απογοητευμένος από τα επεισόδια που στιγμάτισαν το φιλικό του Πανιωνίου με την Παναχαϊκή εμφανίστηκε ο Τάκης Λεμονής. Ο τεχνικός της ομάδας της Νέας Σμύρνης αναφέρθηκε λιτά και στην εμφάνιση του νέου αποκτήματος του συλλόγου, Νιάζι Κούτσι, ενώ δήλωσε ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών του. «Το σημερινό ματς έγινε κυρίως για να μπει στο κλίμα ο Κούτσι, αλλά και για να διατηρηθούμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Είμαι ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές από την προσπάθεια και την διάθεση των ποδοσφαιριστών. Αλλά με αυτό που έγινε στο τέλος χάλασαν όλα και το ματς ολοκληρώθηκε άδοξα». Όσον αφορά τον Καμερουνέζος επιθετικό Αμπουένε που συνεχίζει να δοκιμάζεται από τον Λεμονή έχει δείξει καλά στοιχεία, εντούτοις οι «κυανέρυθροι» προβληματίζονται από το γεγονός ότι δεν έχουν διαθέσιμη θέση ξένου στο ρόστερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου