ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Δήλωση ουδετερότητας από Κων/νο Τσακίρη για τις εκλογές του Ερασιτέχνη

Σε δήλωση «ουδετερότητας» ενόψει των επικείμενων εκλογών του Πανιωνίου ΓΣΣ (Ερασιτέχνη) προέβη ο Κων/νος Τσακίρης στο Αγρίνιο, όπου παρακολούθησε το νικηφόρο αγώνα του «Ιστορικού». Ο πρώην ιδιοκτήτης του Πανιωνίου παρακολούθησε μαζί με τον Γιώργο Ζερβακάκο τον αγώνα από το μπουθ των επισήμων της ομάδας, δίπλα στον Θεόφιλο Αρκουμάνη, γεγονός που πυροδότησε πολλά και ποικίλα σχόλια σε όσους παρακολουθούσαν τον αγώνα από το συνδρομητικό κανάλι. Ο κ. Τσακίρης με τις δηλώσεις, φρόντισε να ξεκαθαρίσει την ουδετερότητα του, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι έχει φίλους και στα δύο στρατόπεδα. Μεταξύ άλλων ο Κων/νος Τσακίρης δήλωσε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού:

«Χαίρομαι που επιτέλους παίρνει πρωτοβουλία ο κόσμος να ασχοληθεί με την διοίκηση καταλαβαίνοντας ότι την ΠΑΕ την χάρισα στον Ερασιτέχνη (και συνεπώς τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης) και όχι σε κάποιο πρόσωπο».

Για τα 2 ψηφοδέλτια: «Δεν είναι κακό ότι έχουμε 2 υποψηφιότητες. Υγειές είναι. Έχω φίλους και στα 2 στρατόπεδα και είμαι ουδέτερος, σε αντίθεση με κάποια δημοσιεύματα».
Για τι θα πρέπει να προσέξει η νέα διοίκηση: «Το πιο σημαντικό για τη νέα διοίκηση είναι το οικονομικό θέμα με στόχο την σίγουρη εξασφάλιση άδειας το ερχόμενο καλοκαίρι, το Uefa Lisencing. Αγωνιστικά, κατά τη γνώμη μου, δεν θα έχουμε θέμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου