ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Λεμονής: «Τα προβλήματα μας γιγαντώνουν»!

Μήπως, τελικά, τα… πάμπολλα προβλήματα (σε όλα τα επίπεδα) κάνουν καλό στον Πανιώνιο; Από μία άποψη, αυτή του Τάκη Λεμονή, εν προκειμένω, ναι!
Ο 51χρονος κόουτς, χαρούμενος από το σπουδαίο «διπλό» (1-0) του Πανιωνίου στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού, είπε, μεταξύ άλλων, στη συνέντευξη Τύπου: «Τα πολλά προβλήματα μας γιγαντώνουν»! «Δεχθήκαμε πίεση και κάναμε πολλά φάουλ έξω από την περιοχή μας, δίνοντας την ευκαιρία στον αντίπαλο να απειλήσει. Στο δεύτερο ημίχρονο, για ένα δεκάλεπτο, ειδικά, πιεστήκαμε, αλλά είχαμε και εμείς ευκαιρίες για να τελειώσουμε το παιχνίδι. Αδικαιολόγητα, πάντως, καθίσαμε πίσω. Πήραμε, ωστόσο, μία πολύ σημαντική νίκη, σε μία έδρα όπου πολλοί αντίπαλοι θα δεινοπαθήσουν, όχι μόνο για το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και όσο αφορά την ατμόσφαιρα. Μου έκανε εντύπωση πως και μετά το 0-1 ο κόσμος δεν σταμάτησε να φωνάζει για την ομάδα του. Εμείς συνεχίζουμε. Τα πολλά προβλήματα μας γιγαντώνουν. Ψάχνουμε να βρούμε λύσεις, παρά το μικρό ρόστερ που έχουμε», ήταν, αναλυτικά, τα λόγια του κόουτς των «κυανέρυθρων», ενώ για τη φάση όπου ο Παναιτωλικός ζήτησε πέναλτι, ο 51χρονος προπονητής είπε: «Είμαι στους πάγκους από το 1999. Ξέρετε ποτέ να σχολιάζω τη διαιτησία; Πέρασα από Ολυμπιακό, Καλλιθέα, Λεβαδειακό… Δεν το έκανα ποτέ, δεν θα το κάνω ούτε τώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου