ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Μπαίνουν αύριο ορκωτοί λογιστές στην ΠΑΕ

Τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στον Πανιώνιο επισπεύδουν την είσοδο ορκωτών λογιστών στην ΠΑΕ προκειμένου να εκτιμηθεί με ακρίβεια το οικονομικό άνοιγμα του συλλόγου. Από αύριο αρχίζουν οι έλεγχοι.

Ένας έλεγχος που είχε γίνει πριν από ένα διάστημα είχε βγάλει στην επιφάνεια την ύπαρξη ενός ανοίγματος της τάξεως των 3-4 εκατ. ευρώ. Αν κάτι τέτοιο επιβεβαιωθεί από τους ελέγχους των ορκωτών λογιστών που θα αρχίσουν την Τετάρτη, τότε θα επιβεβαιωθεί η εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση στους «κυανέρυθρους».

5 σχόλια:

  1. Ο Θεός βοηθός με τους ορκωτούς λογιστές! Μακάρι να είναι μόνο 1,5 εκ. το άνοιγμα όπως διατείνονταν η προηγούμενη διοίκηση. Αν το άνοιγμα είναι 3-4 εκ. τότε κάποιοι πρέπει να λογοδοτήσουν στην ομάδα και στη δικαιοσύνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πότε είχε γίνει αυτός ο έλεγχος; Μόνον ο κος Τσολακάκης έκανε ελέγχους απ' όσα γνωρίζαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιλάμε για τον έλεγχο στον οποίο αναφερόταν ο Τσολακάκης σε συνέντευξή του στο Nova Sport-FM επί τη ευκαιρία του ενδιαφέροντος των Αράβων;

    http://www.inews.gr/158/tsolakakis-oi-araves-epelexan-panionio.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με τους Άραβες τελικά τι γίνεται? Προχωράει το πράγμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα καλά πίστεψε κανένας οτι υπάρχουν Αραβες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή