ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Πάνθηρες: Οι Ελληνες γκρόμπαρι

Η Φιλία είναι μια από τις πλέον σταθερές ανθρώπινες σχέσεις, σταθερές όχι με την έννοια της στασιμότητας, μα με την έννοια της αντοχής. Η Φιλία δημιουργείται, καλλιεργείται μέσα μας απλά, έχοντας ένα ή περισσότερα κοινά σημεία με κάποιον άλλον, που λειτουργούν ως πόλοι έλξης, χτίζοντας το υπόβαθρο πάνω στο οποίο θα στηριχθεί η Φιλία, θα ριζώσει και θα αναπτυχθεί.

Στην ουσιαστική Φιλία τίποτε δεν είναι προσποιητό, τίποτε δεν είναι εικονικό, κατευθυνόμενο, τα πάντα είναι αληθινά και αυθόρμητα, χωρίς κανένα αυτοσκοπό.

Μετά το θλιβερό συμβάν που χάσαμε συνοπαδούς μας στα Τέμπη, οι Πάνθηρες του Πανιωνίου ήταν απο τους πρώτους που συμπαραστάθηκαν σε εκείνες τις δύσκολες στιγμές.Δεν έχει ξεχαστεί και το χαρακτηριστικό πανό που υψώσαν.

Την Κυριακή που μας πέρασε η συμπεριφορά τους παίρνει πολλά respect και χρήζει ανάλογης ανταπόδωσης απο μας στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου, και όχι μόνο.

Οι Πάνθηρες σε συνεργασία με τη security άνοιξαν την διπλανή πόρτα για να εισχωρήσουν οι οπο βομβαρδισμένοι χημικά οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Οι οπαδοί μας που έκατσαν στις ίδιες θύρες με αυτούς του Πανιωνίου δεν ενοχλήθηκαν απο κανέναν.

Κατά την ώρα της αλόγιστης χρήσης χημικών φώναζαν συνθήματα κατά της αστυνομίας διαμαρτυρόμενοι για όλα αυτά που συνέβαιναν.

Μοίραζαν νερά στους δικούς μας οπαδούς που είχαν ξεραθεί απο ζέστη και δακρυγόνα.

Και όλα αυτά ενώ η ομάδα τους έχανε, που ψυχολογικά υποτίθεται θα ήταν φορτισμένοι και θα εστίαζαν στο αγωνιστικό μέρος.

Φεύγοντας απο το γήπεδο, η αίσθηση που είχαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι ότι κάποιοι δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα μαζί τους. Απεναντίας τους σέβονται.Και τους θαυμάζουν σαν οπαδική δύναμη. Χωρίς κόμπλεξ κατωτερότητας. Και χωρίς ίχνος ανταγωνισμού.

Και ο λαός του ΠΑΟΚ δεν ξεχνά όσους τον εκτιμούν. Δεν ξέρουμε πως θα συνεχιστεί αυτή η άτυπη σχέση φιλίας που δημιουργήθηκε στη Νέα Σμύρνη. Ο χρόνος θα δείξει.Πάντως το πρόσημο είναι θετικό.Θα τους περιμένουμε στην Τούμπα για την καλύτερη ανταπόδωση. Nα κάτσουν στην ίδια κερκίδα μαζί μας. Το αξίζουν.

Πάνθηρες,οι Ελληνες γκρόμπαρι!

Aπό το www.paokizein.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου