ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Μάρτυρας υπεράσπισης του ΠΑΟΚ ο Πανιώνιος

Την πρόθεσή του, με τον πιο επίσημο τρόπο, να βοηθήσει να αποδοθεί δικαιοσύνη και να αποφύγει ο ΠΑΟΚ την τιμωρία για την αυθαιρεσία της αστυνομίας στη Νέα Σμύρνη, εξέφρασε σήμερα ο Πανιώνιος.

Ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, ο οποίος διαχειρίζεται και τις τύχες της ΠΑΕ, Βασίλης Τσαβαλός, επικοινώνησε σήμερα με τον Θόδωρο Ζαγοράκη και του μετέφερε την επιθυμία της ομάδας του να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να αποφύγει μια άδικη τιμωρία.

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου είπε στον Ζαγοράκη ότι η ΠΑΕ Πανιώνιος θα στείλει υπόμνημα στην πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας αναφέροντας όσα υπέπεσαν στην αντίληψή της και σημειώνοντας ότι οι ο ΠΑΟΚ και οι οπαδοί του δεν φέρουν καμία ευθύνη για όσα έγιναν την Κυριακή, ενώ δήλωσε την πρόθεσή του, εφόσον το θελήσει ο ΠΑΟΚ, να παραστεί στην αυριανή εκδίκαση της υπόθεσης στη Λίγκα, άνθρωπος του Πανιώνιος, ως μάρτυρας υπεράσπισης του ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου