ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Θετικά νέα για Κρικβέλια, Μιλοβάνοβιτς

Οι παίκτες του Πανιωνίου ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας τη Δευτέρα το πρωί στις προπονητικές εγκαταστάσεις του "Απήλιον". Στο πρόγραμμα δεν συμμετείχε ο Ανδρέας Σάμαρης, για καθαρά προληπτικούς λόγους, όμως η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία ανησυχία και το ιατρικό επιτελείο πιστεύει ότι την Τρίτη θα μπορέσει να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς.

Ο Ντέγιαν Μιλοβάνοβιτς, που τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, πήρε μέρος σε όλο το πρόγραμμα, χωρίς να νιώσει την παραμικρή ενόχληση, με αποτέλεσμα να είναι κανονικά πλέον στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Αντίθετα, ο Φαμπιάν Εστογιανόφ συνέχισε το πρόγραμμα της θεραπείας του και τις επόμενες ημέρες θα διαφανεί το πότε ακριβώς θα είναι σε θέση να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του.

Ο Ντάτο Κρικβέλια υποβλήθηκε σε εξετάσεις στον αγκώνα του, οι οποίες και έδειξαν ότι δεν έχει υποστεί κάταγμα, αλλά απλή κάκωση. Ο Γεωργιανός αμυντικός έκανε θεραπεία και από την Τρίτη, όταν και θα ξεκινήσει ουσιαστικά η προετοιμασία για την εντός έδρας αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής, αυτή με τον ΠΑΟΚ, θα είναι κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Για την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, ο προπονητής, Τάκης Λεμονής έχει προγραμματίσει διπλή προπόνηση. Το πρωί οι παίκτες θα χωριστούν σε δύο γκρουπ, τα οποία θα προπονηθούν στις 09:00 και στις 10:00 και το απόγευμα στις 17:30.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των προπονήσεων για την εβδομάδα 12-18 Σεπτεμβρίου:

Τετάρτη 14/9: 17:00 (Κορωπί)
Πέμπτη 15/9 17:00 (Κορωπί)
Παρασκευή 16/9 17:30 (Κορωπί)
Σάββατο 17/9 18:00 (Νέα Σμύρνη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου