ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Δήλωση Λάζαρου Καμπανόπουλου

Έλαβα γνώση ανακοινώσεως της ΠΑΕ Παναχαϊκή στην οποία, μεταξύ άλλων για τα οποία υπάρχουν αρμοδιότεροι εμού να απαντήσουν, επιχειρείται να σκηνοθετηθεί νέο επεισόδιο στο γνωστό σήριαλ «θυματοποίησης» του προέδρου της εν λόγω ΠΑΕ, στο οποίο εμπλέκομαι.

Ούτε καν ενδιαφερόμουν να διαψεύσω τα όσα μου καταλογίζει ο συγκεκριμένος παράγοντας, αν υ υπερτροφική φαντασία του περιορίζετο σε όσα καθ εξίν καταγγέλλει, προκειμένου να προσελκύσει δημοσιότητα και συμπάθεια που τόσο έχει ανάγκη, όμως, εν προκειμένω, υπερέβη κάθε όριο, επικαλούμενος ως αποδέκτες των δήθεν απειλών μου τα ανήλικα παιδιά του.

Όσοι γνωρίζουν και είναι πολλοί, ξέρουν ότι ο χαρακτήρας μου και οι αρχές μου δεν επιτρέπουν ούτε καν να διανοηθώ, πολύ περισσότερο να απευθύνω τέτοιου είδους φράσεις σε μικρά παιδιά.

Ουδέποτε εισήλθα στον αγωνιστικό χώρο και εικόνες μπράβων να συνοδεύουν τον εν λόγω παράγοντα έχουμε δυστυχώς απολαύσει πολλές.

Τέλος ας διευκρινίσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή πότε άραγε εξυβρίσθη, πριν του προσφέρουμε καφέ και πορτοκαλάδα στα παιδιά του, ή μετά;


Λάζαρος Καμπανόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου