ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΕ Πανιώνιος: «Ουδεμία ληξιπρόθεσμη οφειλή»

Κατηγορηματικά αρνήθηκε και επίσημα η ΚΑΕ Πανιώνιος πως συγκαταλέγεται στη λίστα με τους μεγαλοοφειλέτες προς το ελληνικό Δημόσιο. "Ουδεμία ληξιπρόθεσμη οφειλή προς το δημόσιο και ασφαλιστικούς φορείς», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση που εξέδωσε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Από την Πανιώνιος Καλαθοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία, Ι. Χρυσοστόμου 1, 171 23 Ν. Σμύρνη, διευκρινίζεται ότι ουδεμία σχέση έχει με την αναφερόμενη στη λίστα οφειλετών με ληξιπρόθεσμες οφειλές Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Καλαθοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία, Λ. Συγγρού 244 και Δαβάκη 0 17600 Καλλιθέα, όπως άλλωστε καταδεικνύεται και από το διαφορετικό ΑΦΜ.

Η ΚΑΕ Πανιώνιος συνεστήθη το 2003 με την σημερινή της μορφή, ιδιοκτησιακό καθεστώς, έδρα και ΑΦΜ, σύμφωνα με τις διατάξεις περί ειδικής εκκαθάρισης καταβάλλοντας το προβλεπόμενο τίμημα για το δικαίωμα σύστασης νέας ΚΑΕ κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού.

Η Πανιώνιος Καλαθοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία δηλώνει ότι ουδεμία ληξιπρόθεσμη οφειλή έχει, προς το δημόσιο και ασφαλιστικούς φορείς.

Ν.ΣΜΥΡΝΗ 09 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΕ
».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου