ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Η νέα διοίκηση της ΠΑΕ Πανιώνιος

Εν όψει της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, όπως είναι η δεσμευτική απόφαση της τελευταίας ΓΣ του Συλλόγου, αποφασίστηκε η αντικατάσταση τριών μελών του ΔΣ με στόχο την βοήθεια στην λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος και την απρόσκοπτη ολοκλήρωση του διαχειριστικού ελέγχου. Η ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ θα ανακοινωθεί άμεσα. Η νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου ύστερα από τις τρεις νέες προσθήκες είναι η εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γεράσιμος Βεντούρης

Α' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: Κωνσταντίνος Τσολακάκης

ΜΕΛΗ: Σωτήριος Σωτηρόπουλος, Κωνσταντίνος Αλβανός, Γιώργος Κωνσταντινίδης, Νίκος Χρηστίδης, Σπυρίδων Μίχου, Ζαχαρίας Σταμούλης, Νικόλαος Γκλεζάκος.

6 σχόλια:

  1. Η είδηση μπήκε με τις διευκρινίσεις. Προσοχή στις λεπτομέρειες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΔΙΝΟΣΑΥΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδια ψυχραιμία. Το νέο ΔΣ της ΠΑΕ θα κελεγει από τη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη. Μέχρι τότε αυτό που θέλουμε από τη νέα διοίκηση του ερασιτεχνη είναι : ΑΣΦΥΚΤΙΚΟΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ. Ο νοων νοείτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεγάλη δυσπιστία & βιασύνη βλέπω από πολλούς συνΠανιώνιους. Ο Πανιώνιος ΠΑΕ δε μπορεί να μείνει ακέφαλος. Χρειάζεται να υπάρξει μιά μεταβατική περίοδος μέχρι την εκλογή οριστικής διοίκησης. Την περίοδο αυτή στη διοίκηση θα υπάρχουν και κάποιοι παλιοί, δε γίνεται αλλιώς, που θα κατατοπίσουν τους νέους που θ' αναλάβουν, που θα βοηθήσουν στο διαχειριστικό έλεγχο που διενεργείται, που θα υπογράψουν τα συμβόλαια των 3 ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν χθες κλπ
    Προς τούτο η ΠΑΕ εξέδωσε διευκρινιστική ανακοίνωση που θα διαβάσετε στον παρακάτω σύνδεσμο:
    http://www.panionios.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=18532&catid=5

    ΑπάντησηΔιαγραφή