ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Κυκλοφορεί η "Κυανέρυθρη Πλατεία"

Η πλατεία είναι κυανέρυθρη και από το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί στα περίπτερα. Κυανέρυθρη πλατεία, η εφημερίδα που τα βλέπει όλα κόκκινα και μπλε! Κάθε Σάββατο κοντά σας!

4 σχόλια:

  1. καλορίζικη, συγχαρητήρια.
    Υπάρχει περίπτωση να έρθει και στην επαρχία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απ' όσο γνωρίζουμε η εφημερίδα θα διακινείται από το πρακτορείο Αργος σ' όλη την Ελλάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ .... ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑθΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαίρεται. Είμαι από Μεσολόγγι και επιτυχώς έχω πάρει τα 7 τεύχη σας από τα 8. Αρχικά συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνετε να αναδείξετε τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι, αν γίνετε να γράφετε και κάτι για τους αγώνες των ακαδημιών. Κ20-Κ17. Τα παιδιά καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια και καλό θα ήταν αυτό να φαίνεται. Δεν παίζει ρόλο να αναφέρεστε μόνο στην ημερομηνία των αγώνων (ποδοσφαίρου). Π.χ. τα παιδιά παίξανε στα Γιάννενα την Κυριακή και παρόλες τις αντίξοες συνθήκες (κρύο, πρόβλημα επιστροφής) έφυγαν νικητές. Είναι τα παιδιά που μας κάνουν περήφανους (σαν γονέας μιλάω) και ξέρω ότι η ομάδα στηρίζει αρκετές από τις ελπίδες τους σ' αυτά. Εύχομαι να κάνετε κάτι. Σας εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο σας. Φιλικά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή