ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Ανακοίνωση "Πανθήρων"

Μετά από ένα πλήθος δημοσιευμάτων που μας θέλουν να τασσόμαστε υπέρ ή κατά υποψηφίων παρατάξεων για τις επερχόμενες εκλογές του ερασιτέχνη, και μια βδομάδα ύστερα από κάποια άλλα ψευδή δημοσιεύματα περί συνάντησης μας με υποψήφιο επενδυτή κρίνεται απαραίτητο να προχωρήσουμε σε μερικές διευκρινήσεις!

Αρχικά διαψεύδουμε τα ανωτέρω και επιθυμούμε να υπενθυμίσουμε στους αγαπητούς συντάκτες των δημοσιευμάτων πως μια πληροφορία καλό είναι να διασταυρώνεται!

Εν συνεχεία θα σας ξεκαθαρίσουμε πως είμαστε σύνδεσμος οργανωμένων και όχι οργανισμός εκκολαπτόμενων παραγόντων! Η οποιαδήποτε ανάμειξη μας σε θέματα διοικητικού χαρακτήρα περιορίζεται σε καθαρά συμμετοχικό χαρακτήρα και δεν τάσσεται ή αντιτάσσεται!

Εν όψει των ιδιαιτέρως κρίσιμων εκλογών της προσεχούς Δευτέρας, θα θέλαμε στη φράση επίλογο της πρότασης της "Πανιώνιας Κίνησης", που σήμερα δημοσιεύτηκε στα μέσα, "Ο Πανιώνιος χρειάζεται πάθος και όραμα. Χρειάζεται όλους μας!", να συμπληρώσουμε "χωρίς εγωισμούς και μικρότητες".

Ο καθένας μας έχει κάτι να δώσει! Που όταν το ντύσει με υπευθυνότητα και ωριμότητα θα αποδώσει καρπούς!

Η θέση μας λίγες ώρες πριν την κατάθεση των ψηφοδελτίων είναι, αντί της οργάνωσης αντίπαλων στρατοπέδων, να συσταθεί ένα κοινό ψηφοδέλτιο, και όχι μόνο, αλλά γενικότερα ομάδα στόχων, που θα ασχοληθεί με τον ερασιτέχνη Πανιώνιο και σε συνεχεία και με τα ζητήματα της ΠΑΕ.

Όπου υπάρχει αντιπαλότητα, παραμονεύουν και σκοπιμότητες... Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΑΣ χρειάζεται να μείνει μακριά και από τα δυο!


Την Τετάρτη 7/9 στις 20:30 θα πραγματοποιηθεί συνέλευση στον Σύνδεσμο των "Πανθήρων. Η παρουσία ΟΛΩΝ κρίνεται απαραίτητη.

1 σχόλιο:

  1. Συμφωνώ απολύτως με την ανακοίνωση των Πανθήρων. Άλλωστε στο ίδιο πνεύμα είναι και η δική μου παρέμβαση, που δημοσιεύεται στον ΠΚ On line.

    Πάνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή