ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

«Θέλουμε το 67% του Πανιωνίου»

Την επιθυμία των Αράβων επενδυτών να αποκτήσουν τη διαχείριση του Πανιωνίου επιβεβαίωσε ο Μαντί Αλ Μουσάουι. Ο Κουβεϊτιανός γιατρός, ο οποίος είναι ένας από αυτούς, ανέλυσε τα σχέδια που έχει η ομάδα του για τους «κυανέρυθρους», αναφέρθηκε στον άνθρωπο-«κλειδί» που βοήθησε να έρθουν σε διαπραγματεύσεις οι δύο πλευρές και δεν παρέλειψε να επικεντρωθεί στο γήπεδο και τους οπαδούς του συλλόγου. Μιλώντας στην εφημερίδα “Φίλαθλος”, ο Αλ Μουσάουι είπε:

Για τις επαφές που έχουν γίνει με τον Πανιώνιο:
«Έχουμε μιλήσει ήδη με τους διοικούντες την ομάδα μέσω του Καϊμακάμη και περιμένω τα τελικά στοιχεία για την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ. Μόλις γίνει αυτό θα προχωρήσουμε σε αναλυτικές αναζητήσεις».

Για τον τρόπο που έγιναν οι επαφές:
«Μέσω του Καϊμακάμη. Του έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη. Θεωρούμε πως ο Πανιώνιος είναι η πιο καθαρή ομάδα στο πρωτάθλημα».

Για τις προθέσεις των Αράβων επενδυτών:
«Θέλουμε το 67% αρχικά και φυσικά το μάνατζμεντ, προκειμένου να φέρουμε στην ομάδα καλούς παίκτες από το εξωτερικό. Θα διοικήσουμε με μοντέρνο τρόπο προκειμένου να ανέβει ο Πανιώνιος».

Για το τι ξέρει για τον Πανιώνιο:
«Ξέρω ότι είναι από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδος και από τις πιο καλές».

Για το γήπεδο των Νεοσμυρνιωτών:
«Είναι καλό, αλλά νομίζω πως αν είχαν ρίξει περισσότερα χρήματα θα γινόταν καλύτερο. Σίγουρα μας ενδιαφέρει, αν όλα πάνε καλά, να το κάνουμε πιο μοντέρνο σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα».

Για τους οπαδούς του συλλόγου:
«Οι οπαδοί του συλλόγου θα πρέπει να είναι δίπλα στην ομάδα, να την υποστηρίζουν, ώστε να γίνει η πρώτη στην Ελλάδα και να αποκτήσει όνομα στην Ευρώπη. Αν ο Πανιώνιος γίνει δυνατός στην Ευρώπη, θα ανέβει και η Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου