ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Αποσύρθηκε ο Θεόφιλος Αρκουμάνης

Οριστικά, με ένα ψηφοδέλτιο, αυτό της «Πανιώνιας Κίνησης» -επικεφαλής της οποίας είναι ο Βασίλης Τσάβαλος- θα διεξαχθούν οι επαναληπτικές εκλογές του Ερασιτέχνη Πανιωνίου την ερχόμενη Δευτέρα (19/9)!

Ο Θεόφιλος Αρκουμάνης, αποσύρθηκε από τη διαδικασία, εξηγώντας με γραπτή του δήλωση τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Αναλυτικά, η δήλωσή του:

«Είμαι υποχρεωμένος να δώσω μερικές εξηγήσεις για τη μη κάθοδό μου στις επικείμενες εκλογές της 19/09/2011 για την προεδρία του Δ.Σ ΠΓΣΣ. Παρά την προσπάθεια σύγκλισης αμφοτέρων των πλευρών τούτο δεν κατέστη δυνατό.
Δεν ήμουν ποτέ σύμφωνος στον διαχωρισμό των ευθυνών του ερασιτέχνη Π.Γ.Σ.Σ. από την ΠΑΕ. Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη είναι υπεύθυνος για τα δρώμενα στην ΠΑΕ και από αυτόν εξαρτάται η σύνθεση του ΔΣ της ΠΑΕ καθώς επίσης και η διαπραγμάτευση σε περίπτωση ύπαρξης υποψηφίων επενδυτών βάσει της ισχύουσας συμφωνίας παραχώρησης και κατοχής των μετοχών.

Προσωπική μου θέση λοιπόν ήταν στην διάρκεια των συνομιλιών με την «ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΚΙΝΗΣΗ» και για τα δύο μέρη μαζί ένας πρόεδρος οποίος είναι υποχρεωμένος μετά την εκλογή του να κάνει τις απαραίτητες διεργασίες για την έγκριση βιώσιμης λύσης στην ΠΑΕ. Οι συνομιλητές το αρνήθηκαν λέγοντας ότι είναι ικανοί να διοικήσουν τον ερασιτέχνη και όσον αφορά την ΠΑΕ πρότειναν ονόματα που θα μπορούσαν να συμμετάσχουν. Μη συμφωνώντας λοιπόν σε αυτόν τον τρόπο διοίκησης και καθώς έχουν σχεδόν έτοιμο το Δ.Σ της ΠΑΕ τους εύχομαι καλή επιτυχία.

Ζητώ συγγνώμη και ταυτόχρονα ευχαριστώ όλους τους συνυποψήφιους για τον αγώνα που δώσαμε καθώς επίσης και αυτούς που με την επιλογή τους μας τίμησαν
».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου