ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Αρκουμάνης: Τα όνειρα του κόσμου και δικά μας

Ο υποψήφιος πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πανιωνίου μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της NOVA για τις επικείμενες εκλογές στον Ερασιτέχνη Πανιώνιο και αποκάλυψε τα σχέδια του.

Κρίσιμη μέρα για τον Πανιώνιο η Δευτέρα, με τις εκλογές για την προεδρία του Ερασιτέχνη. Πως περιμένετε αυτή την ημέρα;
«Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι ανέκαθεν ο Πανιώνιος έχει στο DNA του τέτοιες δυνάμεις που πιστεύω πως και αυτή τη φορά θα τον βγάλουν αλώβητο από αυτή τη μικρή ή έστω μεγάλη κρίση. Πιστεύω επίσης ότι τη Δευτέρα ή την Τρίτη καλύτερα, θα έχουμε μια νέα διοίκηση, η οποία θα μπορέσει με προσπάθεια, κόπους και θυσίες να επιλύσει αυτά τα φλέγοντα και ζωτικά προβλήματα της ομάδας».

Τι μήνυμα στέλνετε στον κόσμο του Πανιωνίου; Τι να περιμένει ο κόσμος του Πανιωνίου από τον Θεόφιλο Αρκουμάνη;
"Δύσκολη η προσπάθεια, πολύ δύσκολη, αλλά πιστεύω ότι με την στήριξη όλων και τη βοήθεια όλων, τα όνειρα όλων μας, που δεν έχουν μεγάλες διαφορές, θα εκπληρωθούν. Και θα τα καταφέρουμε αυτό που προσπαθούμε και θέλουμε όλοι μας".

Είναι γνωστό ότι τα οικονομικά προβλήματα που ταλαιπωρούν τον Πανιώνιο είναι τεράστια. Υπάρχει στο μυαλό σας κάποια λύση για να τα αντιμετωπίσετε;
"Και σε ποιο σπίτι δεν υπάρχουν; Πόσο μάλλον στο δικό μας... Όλα αυτά κανείς, κάνοντας σωστούς χειρισμούς και επιλογές πιστεύω πως θα τα ξεπεράσουμε. Πείτε μου ποια ελληνική ομάδα δεν έχει οικονομικά προβλήματα; Μέχρι και οι λεγόμενες μεγάλες ομάδες έχουν προβλήματα".

Τι θα παρουσιάσει η διοίκηση Αρκουμάνη στον καινούργιο Πανιώνιο;
"Οργάνωση, σύμπνοια και προσπάθεια τουλάχιστον να εξευρεθούν κάποιοι πόροι μέσα από κάποια σχέδια που έχουμε στο μυαλό μας οι συνεργάτες μου και εγώ να μπορέσουμε να επιλύσουμε όλα αυτά τα ζωτικά προβλήματα που ταλαιπωρούν τον σύλλογο".

1 σχόλιο:

  1. Λόγια, ευχές, αλλά από ουσία μηδέν. Κύριε Αρκουμάνη είστε μέλος του απερχόμενου ΔΣ της ΠΑΕ, έχετε να μας πείτε κάτι π.χ. για το οικονομικό άνοιγμα της ΠΑΕ; Για το ρόλο του κυρίου Τσολακάκη; Για τις προσφυγές παικτών; Κάτι επί της ουσίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή