ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Σάμαρης: «Ήμασταν όλοι φανταστικοί»

Ο σεβασμός που έδειξε ο Πανιώνιος στην Κέρκυρα και ο τρόπος με τον οποίο οι «κυανέρυθροι» έπαιξαν τις αντεπιθέσεις, ήταν σύμφωνα με τον Ανδρέα Σάμαρη τα κλειδιά της νίκης.

Ο 22χρονος μέσος, ο οποίος ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Πανιωνίου, τόνισε αρχικά: «Θα ήθελα να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου. Ήταν όλοι φανταστικοί σήμερα. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, κυρίως στις αντεπιθέσεις ήμασταν πολύ επικίνδυνοι και ξέραμε από την αρχή ότι το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο και έπρεπε να ήμασταν συγκεντρωμένοι. Με το σεβασμό που δείξαμε απέναντι στην Κέρκυρα και παίζοντας καλά στις αντεπιθέσεις, πήραμε αυτή τη νίκη με 3-0».

Στη συνέχεια, μίλησε για τον Φαμπιάν Εστογιανόφ: «Ο Φαμπιάν σήμερα ήταν πάρα πολύ καλός, έφευγε στις αντεπιθέσεις πολύ γρήγορα, έκανε πολύ καλές κινήσεις. Ξέραμε ότι επειδή είναι πολύ καλός παίκτης, έπρεπε να τον τροφοδοτούμε. Νομίζω ότι αυτό έγινε πολύ καλά σήμερα και για αυτό έβγαλε αυτές τις τρεις ασίστ. Έχει πολύ ποιότητα αυτός ο ποδοσφαιριστής».

Όσον αφορά στη δική του απόδοση, τόνισε: «Είμαι χαρούμενος και εγώ για το παιχνίδι που έκανα σήμερα. Όπως και όλη η ομάδα, ήταν πολύ καλή, με βοήθησε και αυτό και πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια συγκέντρωση, με την ίδια προσπάθεια που κάνουμε όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις να έρθουν και άλλα θετικά αποτελέσματα. Από αύριο κιόλας πρέπει να σκεφτόμαστε το παιχνίδι με την ΑΕΚ για να πάρουμε και εκεί κάτι καλό, με δουλειά και πάθος, όπως παίξαμε και σήμερα».

Σε ερώτηση για την πολύ καλή απόδοση του Πανιωνίου στα εκτός έδρας παιχνίδια, ο Σάμαρης είπε: «Νομίζω ότι παρουσιαζόμαστε πιο συγκεντρωμένοι στα εκτός έδρας παιχνίδια, πιο σοβαροί. Στη Νέα Σμύρνη έχουμε και τον κόσμο που μας βοηθάει και αυτό πρέπει να το διαχειριστούμε κάπως διαφορετικά για να πάρουμε θετικά αποτελέσματα και στην έδρα μας».

Τέλος, για το χειροκρότημα των φιλάθλων της Κέρκυρας, μετά το τέλος του αγώνα, ο νεαρός μέσος, είπε: «Ανατρίχιασα. Είναι ένα σπάνιο φαινόμενο στην Ελλάδα και σήμερα οι φίλαθλοι της Κέρκυρας έδειξαν παιδεία, είμαστε πολύ χαρούμενοι και το ανταποδώσαμε και εμείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου