ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Δήλωση Κων. Τσακίρη στο www.theplayer.gr

Τον Κωνσταντίνο Τσακίρη αναζήτησε το ThePlayer, μετά και τη νέα ήττα του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα της Super League. Ο πρώην ισχυρός άνδρας των Κυανέρυθρων δεν θέλησε να πει πολλά, καθώς η ομάδα δίνει μάχη για να κρατηθεί στην κατηγορία, ωστόσο ζήτησε από τους φίλους του Πανιωνίου να στηρίξουν την ΠΑΕ, η οποία βρίσκεται σε «Πανιώνια χέρια».

Αναλυτικά η δήλωση του Κωνσταντίνου Τσακίρη αποκλειστικά στο ThePlayer:

«Υπάρχει πρόσφατα υπερπροσφορά συνεντεύξεων από νυν και παραλίγο προέδρους της ΠΑΕ, όλες σε ατυχές timing για την ομάδα. Εγώ δεν θα μιλήσω πριν κριθεί η μάχη της παραμονής. Έως τότε ελπίζω επιτέλους ο κόσμος του Πανιωνίου να αφήσει την εσωστρέφεια και να στηρίξει την ΠΑΕ η οποία βρίσκεται σε «Πανιώνια χέρια», όπως ακριβώς το ζήτησε στο συλλαλητήριο».

13 σχόλια:

  1. όχι ρε φίλε , κάνει απλά αυτό που πρέπει όλοι να κάνουμε.Να μην "βαράμε" την ομάδα μήπως και τα καταφέρει ...πραγματικά όχι άλλη εσωστρέφεια!!
    άλλωστε την άποψή του ότι δεν σώζεται η χρτονιά χωρίς big mac την έχει πει νομίζω...εμείς και σωστά είπαμε καλήτερα στη Β εθνική παρά τον ψωμιάδη.
    τώρα δυστηχώς μπορεί να γίνει αυτό που έλεγε αλλά πρέπει να βοηθήσουμε όλοι μήπως το αποτρέψουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου χαρισε πολλες στιγμες ο τσακ (οπως ρεκομπα εστογιαννοφ, ευρωπη κτλ) και τον σεβομαι, ακομη χαρισε και την ομαδα στον ερασιτεχνη. πιστευω οτι η πιο μεγαλη ειρωνια αφορα τον Λιανο οχι τοσο εμας.
    Επομενως για αλλη μια φορα επιβεβαιωνεται το ρητο <>, μπορει να κανει επιδειξη δυναμης στον λιανο η στον βεντουρη, αλλα στον μαρινακη που τον ειπε επικινδυνο την κοτα. ( κι απο κει αρχισαν ολα ).
    Εν κατακλειδι, αν εχεις τα στοιχειωδη π@π@ρια κραξε τον μαρινακη. Οχι εμας, εμεις δεν ζηταμε πωταθλημα και λασπη το μονο που θελουμε ειναι να βλεπουμε υγειη την ομαδα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ - ΜΩΡΟΣ !!!!!!!!!!!!!
    ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΣ ΜΗΝ ΜΙΛΑΓΕ. ΟΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ "TIMING" ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυριε βεντουρη καλες οι συγνωμες αλλα καλυτερα θα ναι να ξυπνησεις καποια στιγμη.

    "Ενας πρώην παίκτης του Αρη «γυάλισε» στον ΠΑΟΚ ο οποίος ψάχνει να καλύψει την τρύπα που έχει δημιουργηθεί στα αμυντικά χαφ. Ο Ντάριο Φερνάντεζ είναι μια περίπτωση που απασχολεί το Δικέφαλο και δεν αποκλείεται να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή των Θεσσαλονικέων την περίοδο του Ιανουαρίου."

    ξυπνατε ρεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απ'ότι βλέπω, κάποιοι έχουν ανάγκη, αυτή τη δύσκολη στιγμή, αντί να κοιτάξουν να δουν να κάνουν λιγότερο κακό στον Πανιώνιο με την εσωστρέφεια που καλλιεργούν, συνεχίζουν να ασχολούνται με τον Τσακίρη και να αναλύουν τα λεγόμενα του με σκοπό και μόνο να τον καρφώσουν...Σιχάθηκα... Ο άνθρωπος λέει την αλήθεια... Θέλαμε την ομάδα σε Πανιώνια χέρια έστω και στην Β Εθνική.... Με τον οποιοδήποτε τρόπο αυτό έγινε πραγματικότητα...Αυτό που θέλαμε το έκανε και μάλιστα τσάμπα...Ας δούμε λοιπόν το έργο όπως επιλέξαμε να το δούμε, και ας στηρίξουμε την επιλογή μας με τον οποιοδήποτε θετικό τρόπο... Μην κάνουμε άλλη ζημιά...Δεν είναι η ώρα για απόδοση ευθυνών...όχι τώρα...μόνο στήριξη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάλο θα ηταν κ. Τσακίρη να βγής και να κάνεις δηλώσεις για την κατάσταση που εσύ μας εφερες και να μας πεις το γιατί. Εμεις σε πιστεψαμε και σου δώσαμε την ομάδα για να
    την ανεβάσεις στην ELIT του ελληνικού ποδοσφαίρου οπως εκανες τις δύο πρώτες χρονιές αλα δυστηχώς μας αφησες στην ποιο δυσκολη στιγμή για να ικανοποιήσης το εγω σου και να μας βλέπεις τώρα και να γελάς Σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ μπραβο σου τα κατάφερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Admiral
    ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗΝ ΤΟΥ τσακ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΧΕΡΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΚΑΘΟΤΑΝ ΝΑ ΣΩΣΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ? ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΩΣΗ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ.ΑΥΤΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΥΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΤΣΑΜΠΑ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΡΑΓΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΔΙΝΕ ΤΣΑΜΠΑ ΣΤΟΝ ΛΙΑΝΟ ΟΤΑΝ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΛΩΣ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ (ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ ΜΠΟΥΤΙΚ, ΦΩΝΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ κλπ). Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ ΟΤΑΝ ΞΕΡΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΣΩΣΤΑ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΕΣ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΙΩΠΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑ ΜΙΛΩΝΤΑΣ. "ΣΙΓΑΝ ΕΣΤΙ ΧΡΥΣΟΝ ΘΑΠΤΕΙΝ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΣΑΚΙΡΗ ΤΑ ΠΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΤΗ ΚΑΙ ΓΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΤΕ ΕΤΣΙ?ΜΑΣ ΠΗΓΕΣ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ 3 ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΡΙΞΕΣ 4 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΕΟ.ΘΑ ΗΣΟΥΝΑ ΜΑΓΚΑΣ ΑΝ ΕΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΝΕΣ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΚΙΝΤΗ.ΤΩΡΑ ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΕΙΡΩΝΙΕΣ .ΕΧΟΥΜΕ ΓΟΛΓΟΘΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΦΑ ΞΑΝΑ,ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ...

    ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νομίζω πως είναι σαφές ότι δεν ειρωνεύεται τον κόσμο του Πανιωνίου ή την ομάδα, αλλά τα Πανιώνια χέρια που ανέλαβαν. Προφανώς τους θεωρεί αναποτελεσματικούς.

    Προφανώς θεωρεί ότι το ζητούμενο δεν ήταν να παραμείνει ο Πανιώνιος σε Πανιώνια χέρια, αλλά σε ικανά χέρια, για να παραμείνει στην κατηγορία.

    Ανεξάρτητα απ' όλα αυτά: Πράγματι είχε δηλώσει ότι τα δικά του χέρια ήταν τα πιό ικανά και αν το πίστευε και ο ίδιο έπρεπε να παραμείνει στην ομάδα και να δώσει τη μάχη για την παραμονή. Άλλωστε είναι σίγουρο ότι δεν θα είχαμε πέσει τόσο χαμηλά, αν δεν είχε προηγηθεί η δική του επιλογή στο πρόσωπο του Κιντή, πολύ περισότερο όμως η ανοχή που έδειξε στην συγεκριμένη διοίκηση, ακόμη κι όταν τα μηνύματα ήταν ξεκάθαρα.

    Νομίζω ότι δεν υπάρχει χρόνος για πείσματα, ανταλλαγές δηλώσεων και εμφύλιο κάθε είδους. Όποιος έχει διάθεση να βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτος. Όποιος δεν έχει διάθεση, τουλάχιστον να φροντίσει να μην δημιουργεί θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή