ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Τον εκτέλεσε με πιστολέρο...

Με δυο γκολ του Κώστα Μήτρογλου (αλήθεια όλοι αυτοί που τον έβριζαν στα μπλογκ πανηγύρισαν τα γκολ του;) ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ νίκησε 2-0 τον Αρούλη στο Χαριλάου. Ο ΣΤΟΡΙΚΟΣ ήταν άριστα στημένος από τον Τάκη Λεμονή και με εμβληματικές μορφές τους Μάχο, Λάτκα & Σιόβα πήρε μια ΜΕΓΑΛΗ, ΑΝΤΡΙΚΙΑ & ΙΣΤΟΡΙΚΗ νίκη που του δίνει δύναμη για τη πολύ δύσκολη συνέχεια. Ψυχάρες οι Κοντοές, Γιόνσον (ελπίζουμε τώρα να φύγει και ο Βαρό), Τσότσαλιτς. Προσπάθησε ο Μπάλαμπαν. Αρνητικός σε σημείο εκνευριστικό Κουμορτζί. Το παιδί έχει "τελειώσει" για τον Πανιώνιο, ας τον αφήσουν να φύγει. Αρνητικός και ο Ριέρα ο οποίος ελπίζω με την έλευση του Σβέρκος να πάει στον πάγκο ή ακόμα καλύτερα αν δοθεί με μεταγραφή. Η ομάδα έχει ανάγκη από μαχητές και όχι από τουρίστες.

Πανιώνιος: Μάχο, Γιόνσον, Κοντοές, Λάτκα, Σιόβας, Όμο, Τσότσαλιτς (80' Αναστασόπουλος), Κουμορτζί (57' Γουνδουλάκης), Ριέρα, Μήτρογλου, Μπάλαμπαν (64' Σάμαρης)

Δηλώσεις Τάκη Λεμονή

"Αν αναλογιστούμε ότι ο Μήτρογλου είναι στην ομάδα μόλις λίγες μέρες είναι πολύ σημαντική η εμφάνιση που έκανε. Τον ξέρω πολύ καλά και ήμουνα σίγουρος ότι θα μας βοηθήσει. Δεν περίμενα η πρώτη του εμφάνιση να συνδυαζόταν με δύο γκολ αλλά περιμένω μεγάλη βοήθεια και στην συνέχεια", είπε αρχικά ο Τάκης Λεμονής.
Για το παιχνίδι τόνισε: "Αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο όπου μείναμε πάρα πολύ πίσω και δεχθήκαμε πίεση τα πήγαμε πολύ καλά. Είχαμε καλή πρώτη πάσα στον Μήτρογλου και βγαίναμε σε αντεπιθέσεις. Δεν κινδυνέψαμε στο δεύτερο ημίχρονο και κάναμε και οργανωμένες επιθέσεις. Όταν κερδίζεις και σπας και μία παράδοση 50 χρόνων δεν μπορείς παρά να είσαι ευχαριστημένος".
Για την απόκτηση του Σβέρκος τόνισε: "Έχουμε προχωρήσει και σε μία ακόμη μεταγραφική κίνηση και περιμένουμε άλλες δύο. Είχα πει ότι για να σωθεί η ομάδα θα έπρεπε και να βελτιώναμε τον τρόπο δουλειάς με τους υπάρχοντες και να ενισχυθεί. Ένας συνδυασμός που θα κάνει πιο δυνατή την ομάδα για την δύσκολη συνέχεια που έχει στο πρωτάθλημα.
Θα ήθελα τελειώνοντας να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που ήρθαν. Όταν κερδίζεις είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Οι φίλαθλοι του Άρη στο πέταλο ενίσχυαν την ομάδα τους κάτι σημαντικό όπως και αυτούς που μας χειροκρότησαν και να τα δούνε και οι δικοί μας φίλαθλοι. Αν δεν είμαστε όλοι κοντά στην ομάδα δεν μπορούνε να έρθουν και τα αποτελέσματα και θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Άρη για την ευρωπαϊκή του πορεία
".

Οι "Πάνθηρες" που ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη δεν είναι απλά τυχεροί που είδσν τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ να νικάει μετά από 50 χρόνια. Είναι ευλογημένοι πάντα τέτοια παιδιά...

21 σχόλια:

  1. Να πω την μαύρη μου αλήθεια,δεν τον ήθελα τον Μήτρογλου στον Πανιώνιο.Ευτυχώς με διέψευσε με το καλημέρα!Στο δε 2ο γκολ πρέπει να με άκουσε όλη η πολυκατοικία!!!
    Αντε παιδιά!Γερά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απορώ (τουλάχιστον) με το στυλάκι του συντάκτη. Μήπως καλέ μου σε βάλαμε εδώ για να διώχνεις παίκτες? Ο Ριέρα δηλαδή σε τι σε πείραξε? Ο Κομουρτζί γιατί ήταν αρνητικός?
    Δεν με ενδιαφέρει η κριτική σου, με ενοχλεί το στυλ σου.
    Τέλος πάντων, ας μη πω τίποτε παραπάνω μέρα που είναι, αν και κάποιοι 'διαχειριστές', εάν δεν βρουν κάποιο εξιλαστήριο κάθε φορά.. θα 'σκάσουν'.. ακόμη και μετά από μία ιστορική νίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ apo.

    Αμα δεν σ' αρέσει ο τρόπος που σχολιάζουμε το καπελάκι σου και δρόμο... Αμτε γιατί μας προέκυψαν πολύ... ευαισθητοί ορισμένοι...

    Δεν ψάχνουμε εξιλαστήρια θύματα κύριε κομπλεξικέ. απλά δεν ανεχόμστε κανένας να κοροϊδευει τον κόσμο του πανιώνιου στην κρισιμότερη στιγμή της χρονιάς.

    Μάκης Διόγος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Katarxin ena megalo euxaristw ston Mitroglou.
    Megali niki, alla to megalytero kerdos einai i psyxologia twra. Giati mas eixe parei o katiforos. Elpizw kai me tin boitheia tou Sverkos na anakampsoume mia kai kali, an kai exoume dyskolo programa. Pame gera Istorike!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. λάθος, ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ η εκτίμηση για ριέρα...ακόμα και στις κακές του μέρες είναι το άτομο που λειτουργεί και κινείται καλύτερα ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ στο επιθετικό κομμάτι του αγώνα...και σήμερα ήταν πολύ αγωνιστικός και υστέρησε μόνο στη τελική προσπάθεια (πάσα,σούτ)...ήταν ο μόνος που προσπάθησε να συνεργαστεί ορθολογικά με τον Μήτρογλου, ενώ έτρεξε 90 λεπτά και βοήθαγε πολύ πίσω...αν δέσει με Μήτρογλου και Σβέρκος θα είμαστε καλοί μπροστά και χωρίς κεντρικό χαφ...αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Sorry Μάκη αλλά θα το πω "α ρε Τσέζαρεκ δεν σε πήραμε και μας έκλεισες το σπίτι"

    Κατά τα λοιπά συμφωνώ για Ριέρα. Όπως και ο Μπάλαμπαν δείχνει πολύ καλή διάθεση και αν βρουν την φόρμα τους δεν έχπουμε να φοβηθούμε τίποτα. Πάμε γερά ρε Πανιωνάρα, βαθμό ή βαθμούς και με τον βάζελο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Endy προφανώς είναι καλύτερος ο Βαζ Τε με το ένα πόδι ή ο Πούπο... Φυσικά και δεν ήθελε σήμερα να δείξει την αξία του...

    Jeffrey ο Ριέρα τρεις φορές βγήκαμε στην αντεπίθεση με πάικτη παραπάνω και έκανε λαλακίες... Παίζει για την πάρτη του.

    Μ.Διο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μάκη το είδα και δεν μου άρεσε...άλλα μάλλον τα έκανε σκατά επειδή έψαχνε στην αρχή των φάσεων κάποιον να τη δώσει...έχει άγχος πιστεύω διότι έχει τάσεις ατομιστίας και λογικά του την είπανε...εύχομαι όταν ανέβει η ομάδα να ανέβει και αυτός ψυχολογικά...πρέπει να κάνει πολλή παρέ με τον Φανούρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. opos exeis to dikeoma na sxoliazis esi to otidipote etsi to exei kai o kathe enas pou mpenei edo KIRIE diogo...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σορυ Μακη αλλα και εγω θα σου πω οτι μπορει να ταν και ο καλυτερος ριερα που χω δει ανσταλτικα. μαζι με τον κοντοε σπασαν ολη την δεξια μερια του αρη. θεωρω πωε εισαι λαθος εν μρει. επιθετικα εχεις δικιο αλλα θεωρω οτι το θεμα ειναι ψυχολογικο απο δω και περα μπορει να αλλαξει (μακαρι), για κουμουρτζι με βρισκεις συμφωνο.
    Τον ομο δεν σχολιασες που ειχε μολις τρεισ η τεσσερις σωστεσ πασες,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τελικα αποδειχτηκε οτι οταν ολοι οι προπονητες της εξεδρας φωναζουμε εδω και τρια χρονια οτι δεν εχουμε σεντερ φορ ειχαμε δικιο, τσιμπλες ειχαν εκει στην παε....
    παμε πανιωναρα μπας και....

    καριολα ΑΟΞ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μάκη, για το ποιος είναι κομπλεξικός σου απαντούν εμμέσως ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι γράφοντες. 'Το καπέλακι σου και δρόμο' να τα πεις αλλού, στο έχω ξανα πει, δεν μασάμε με τέτοια. Ήσουν φαουλ στην κριτική σου, παραδέξου το, μεγάλο παιδί είσαι.
    Η ομάδα θέλει συσπείρωση και όχι κριτικές που λειτουργούν στο δόγμα - σου- του διαίρειν και βασίλευε. Μπράβο και πάλι στην ομάδα.
    ΥΓ: Άσε την ομάδα να ηρεμήσει λίγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ημαρτον με την γκρινια.πηραμε ανασα αλλα εχουμε δρομο.πρεπει η ομαδα να γινει ομαδα και το χθεσινο μα νην ειναι φωτοβολιδα.ολοι καλοι πανω απο ολα η ομαδα.Ας σωθουμε και μετα αναλυουμε τα παντα.γερα ιστορικε.τρυφων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΑΚΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΕΣΤΑΤΗ Η ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΤΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΕΣΙ. ΘΕΛΩ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΨΩΝΙΑ.
    ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕΝΑ, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΧΘΕΣ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ....Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΕΙΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΧΟΥΤΟΥ. ΚΩΛΟΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΝ ΜΠΑΣΤΕΝ.

    ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΟΙ ΥΜΝΟΙ ΜΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΝ ΕΔΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΣΑΣ ΛΕΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ. ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΕΧΕΙ 4 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΚΑΤΩ. ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 20 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΦΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΩΣ ΤΩΡΑ. ΠΑΙΚΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ? ΓΙΑΤΙ ΔΩΡΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΟΡΙΟΛ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΚΟΛ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ.ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ.

    ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θα το γραψω για μια και τελευταία φορά. Η κριτική αφορά την αγωνιστική εικόνα των παικτών. Εγω θα συνεχίσω να γραφω την άποψη μου με το στυλ που έχω τόσα χρόνια. Και επαναλαμβάνω (και για τον apo) σε όποιον δεν αρεσει ο τρόπος που γραφω ας μην διαβαζει και κυρίως, βέβαια, να μην σχολιαζει τα κειμενα μου. Αυτά...

    Μάκης Διόγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. μάκη για να γράφουμε εδώ και να διαβάζουμε το blog καταρχήν σημαίνει ότι γουστάρουμε τις πληροφορίες που μας δίνει ένα απο τα λίγα καλά πανιωνίτικα site αλλά και γιατί σε αποδεχόμαστε σαν πανιώνιο δημοσιογράφο.
    Απο εκεί και πέρα πολύ φιλικά σε λέω ότι μπορεί κάποιος να σε κριτικάρει άσχετα αν εγώ διαφωνώ με αυτούς ή όχι.
    Πάντως εγώ για το ριέρα το φετινό συμφωνώ αλλά θέλω να πιστεύω ότι είναι και θέμα ψυχολογίας, δεν ξέχασε τη μπάλα. Αν ανέβει η ομάδα ψυχολογικά θα δούμε και καλήτερο ριέρα.Ας είμαστε και συγκρατημένοι με το μήτρογλου γιατί δεν μπορώ να ξεχάσω το ότι δεν μας ήθελε και μας ξεφτίλιζε αλλά επίσης του βγάζω το καπέλο για την εμφάνιση στο χαριλάου και τον χειροκροτώ που μας βοηθάει αγωνιστικά.
    Τέλος μην ακυρώνουμε το μπάλαμπαν, γιατί είναι καλός παίκτης που τρέχει και μοχθεί μέσα στο γήπεδο και σίγουρα δεν είναι ο χειρότερος.Ελπίζω να ανέβει και αυτός με κανένα γκολάκη!
    serraios

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @tsines οι απαντήσεις μου αφορούν μόνο τον apo ο οποίος "μας την είπε". Κάνεις λάθος για τον Μήτρογλου,. Ούτε μας ξεφτίλισε, ούτε τίποτα. Απλά θεωρούσε την μεταγραφή του ποδοσφαιρικά μειωτική και πρέπει αυτό να το καταλάβουμε. Επαιζε στον πρώτο σύυλογο και του ζητούσαν να πάει στον προτελευταίο. θα πήαγιεν με χαρά; Μην τρελλαθούμε ρε παιδιά. Πανιώνιοι είμαστε ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ. Οι παίκτες, οι προπονητές, αλλά και οι παράγοντες είναι ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ. Αυτό που πρέπει να θέλουμε είναι να κάνουμε την δουλειά τους όσο το δυνατόν καλύτερα όσο καιρό είναι στον ΙΣΤΟΡΙΚΟ και μετά στο καλό και την ευχή της Παναγίας. τι να λέμε τώρα; Είδαμε κάτι Πανιωνάρες πως μας ξηγήθηκαν.

    Αυτά..

    Μάκης Διόγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μάκη ο Βαζ Τε δεν ήταν άσχημος παίχτης. Προσωπικά πιστεύω ότι θα μπορούσε να βοηθήσει. Τον έφαγε όμως ο κόσμος αφού εμείς οι Πανιώνιοι δεν μπορούμε να δεχτούμε κάτι που στο εξωτερικό είναι το προφανές: "ότι το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι".
    Δυστυχώς στην Ελλάδα θέλουμε τους παίχτες να βάφονται σαν τον Ράμπο πριν από τα παιχνίδια και σε κάθε ένα να κάνουν κατάθεση ψυχής. Ο Τε ήταν διαφορετικός και το ότι δεν του το συγχωρήσαμε, δεν σημαίνει ότι ήταν κακός παίχτης.

    Ισως και να κάνω λάθος αλλά διακρίνω λίγο εγωισμό και διάθεση "θα φάω όποιον παίχτει γουστάρω". Αν ισχύει (μπορεί και όχι) καλο θα ήταν να μπει στην άκρη για το καλό της ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. AVE ΚΑΙΣΑΡΑ ΜΑΚΗ! ΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΣΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ!
    "και κυρίως, βέβαια, να μην σχολιαζει τα κειμενα μου."
    κατέβα απο εκει πάνω Μάκη, θα πέσεις και θα χτυπήσεις..
    Αυτά..
    ΥΓ: Φαντασίωση έχω ή καλά θυμάμαι ότι ένα βράδυ λίαν προσφάτως, που έτυχε και σε άκουγα στο ράδιο έλεγες ότι προτιμάς τον Νέμεθ, διότι εάν έρθει ο Μήτρογλου θα κοροίδεύει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. kai fanouris epaikse poly kala paidia,aytos ekane tin pasa me to aristero malista sto deytero goal,an paizei etsi o fanouris ena 20lepto estw kai desoun oi epithetikoi metaksy tous den exoume amesi anagji apo dimiourgiko xaf pisteyw,o sito apla thelei poly douleia akoma kai ligo pagkos tha tou kanei kalo!megali xara xhtes,gia ayta zoume kai goustaroume tin paniwnara

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @ tinton... μην φοβάσαι δεν θα κτυπήσω γιατί πατώ γερά στα πόδια μαζι με τους φίλους μου Πανιώνιους.

    Οσο για τον Νέμεθ να μην μεταφέρεις τα λόγια μου όπως θες. Είναι άδικο. Είχα πει ότι αν ο Μήτρογλου δεν θέλει να έρθει, θα προτιμούσα στη θέση του να πάρουμε τον Νέμεθ.

    Μάκης Διόγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή