ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Στην Αθήνα ο Αλεξιτς- Νέο συμβόλαιο στον Βούγιανιτς πρότεινε ο Λιανός


Στην Αθήνα βρίσκεται ο νεοαποκτηθείς άσος του Πανιωνίου Μίλουτιν Άλεξιτς, ο οποίος πριν από λίγο αφίχθη από τη Λάρνακα. Ο 28χρονος Σέρβος γκαρντ-φόργουορντ θα καλύψει το κενό του Μίλος Βούγιανιτς, κάτι για το οποίο σας είχε ενημερώσει το BASKETNET. Το απόγευμα θα δώσει το παρών στην προπόνηση των Νεοσμυρνιωτών που προετοιμάζονται για την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής με το Μαρούσι.

Λιανός σε Μίλος: Υπογράφουμε νέο συμβόλαιο!

Από την πρώτη στιγμή ο Ηλίας Λιανός στάθηκε στο πλευρό του Μίλος Βούγιανιτς, ο οποίος καλείται να ξεπεράσει ακόμη έναν σοβαρό τραυματισμό στην καριέρα του. Ο μεγαλομέτοχος του Πανιωνίου και χθες το βράδυ, αλλά και σήμερα το μεσημέρι έδωσε το παρών στο Ιατρικό Κέντρο του Αμαρουσίου και μόλις ο Βούγιανιτς ξύπνησε από τη νάρκωση δεν έχασε την ευκαιρία να του προτείνει νέο συμβόλαιο. "Όλα θα πάνε καλά. Ετοιμάσου να υπογράψουμε νέο συμβόλαιο" του είπε χαρακτηριστικά με τον Σέρβο να εκφράζει τις ευχαριστίες του.

Εξάλλου η "κυανέρυθρη" ΚΑΕ ευχαρίστησε τον κ. Λάκη Νικολάου για την πολύτιμη βοήθειά του, όπως φυσικά όλο το ιατρικό επιτελείο που βοήθησε στην επέμβαση.

4 σχόλια:

  1. Καλή ανάρρωση στον άνθρωπο και συγχαρητήρια στον κ. Λιανό για την προσφορά νέου συμβολαίου κάτω από τέτοιες συνθήκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συγχαρητήρια στο λιανό δείχνει τη πανιώνια διαφορετικότητα...μόνο ο φίλαθλος το είχε πρωτοσέλιδο αυτό σήμαρα λέγοντας "μπράβο στο πανιώνιο,ανανεώνει το συμβόλαιο του βούγιανιτς"

    μακάρι να βοηθήσει ο άλεξιτς , δεν τον γνωρίζω, ο στόχος είναι διπλός ... play of και νίκη στο δεύτερο γύρο με το άεκ για να τοιυς ρίξουμε στην Α2!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακάρι αλλά πάντα τη γλιτώνουν αυτοί στο τέλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια στην ΚΑΕ, αυτό είναι το Πανιώνιο ήθος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή