ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Σαπουντζής: «Με Μήτρογλου… θα σωθεί»!

Το όνομά του έγινε άμεσα σύνθημα από την «κυανέρυθρη» εξέδρα.

Ο Αντώνης Σαπουντζής κατέχει ξεχωριστή θέση στις καρδιές των φίλων του Πανιωνίου, αφού το πέρασμά του από τη Νέα Σμύρνη, στο δεύτερο μισό της δεκαετίας του '90, συνδυάστηκε με μεγάλες επιτυχίες της ομάδας, όπως η κατάκτηση του Κυπέλλου το 1998 και η εξαιρετική πορεία του «ιστορικού» στην Ευρώπη.

Ο 39χρονος, πλέον, τεχνικός διευθυντής της Αναγέννησης Γιαννιτσών, μίλησε στο www.sport-fm.gr για τον Πανιώνιο, αλλά και τον Άρη, τον Μήτρογλου και το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Συνέντευξη στο Νίκο Ράλλη

Για τον φετινό Πανιώνιο: «Ο Πανιώνιος ξεκίνησε τη χρονιά με πολλά προβλήματα. Φέτος, η ομάδα δεν είναι όπως τα προηγούμενα χρόνια, ωστόσο, δεν είναι για αυτές, τις χαμηλές θέσεις. Τώρα και με την προσθήκη του Μήτρογλου, μπορεί να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Έχει καλή ομάδα. Την είδα στα ματς με Άρη και Παναθηναϊκό. Με τον δεύτερο, μάλιστα, έπρεπε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, αλλά δεν τα κατάφερε λόγω ενός αμφισβητούμενου πέναλτι. Αδικήθηκε».

Για τις στιγμές που έζησε στον Πανιώνιο, την πενταετία που φόρεσε την κυανέρυθρη φανέλα: «Και στις δύο ομάδες πέρασα υπέροχα. Τρία χρόνια στον Άρη, πέντε στον Πανιώνιο… Αλλά λόγω της κατάκτησης του Κυπέλλου το 1998 με τη φανέλα του Πανιωνίου, νομίζω ότι αυτή ήταν η κορυφαία στιγμή της καριέρας μου, όπως και η συμμετοχή στο Κύπελλο Κυπελλούχων, όπου φτάσαμε ως τα προημιτελικά. Ήταν φανταστική εκείνη η ομάδα. Βλέπαμε όλους τους αντιπάλους στα μάτια. Γι' αυτό και κατακτήσαμε το Κύπελλο, γι' αυτό και κάναμε την πορεία στην Ευρώπη».

Για το αν θα ήθελε κάποια στιγμή να επιστρέψει στον Πανιώνιο από άλλο πόστο: «Φυσικά και θα ήθελα να επιστρέψω κάποια στιγμή στον Πανιώνιο από άλλο πόστο. Γιατί όχι;».

Για το χθεσινό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ: «Ήταν ένας κακός αγώνας. Περίμενα ένα καλό παιχνίδι, αφού οι δύο ομάδες μας έχουν συνηθίσει σε καλά ματς τα τελευταία χρόνια. Ο ΠΑΟΚ φαινόταν να έχει το μυαλό του στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη και ο Άρης έδειχνε ακόμα πιο αγχωμένος από τον αντίπαλό του, καθώς έπρεπε πάση θυσία να κερδίσει, είχε την υπεροχή και την κατοχή μπάλας, αλλά, τελικά, δεν τα κατάφερε».

Για το γεγονός ότι ο Άρης τα πάει περίφημα στην Ευρώπη, αλλά καθόλου καλά στην Ελλάδα: «Είναι πολύ παράξενο αυτό. Ο Άρης έχει αντιμετωπίσει και με πολύ μεγάλη επιτυχία, μεγαθήρια στην Ευρώπη, αλλά στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπως και στο Κύπελλο, που αποκλείστηκε από τα Τρίκαλα, δεν παρουσιάζει την ίδια εικόνα. Ίσως, πάντως, αυτό να οφείλεται στο γεγονός ότι το ρόστερ της ομάδας είναι μικρό, ενώ υπήρχαν και πολλοί τραυματισμοί. Ίσως πάλι να οφείλεται και στο κίνητρο. Άλλο είναι αυτό στην Ευρώπη και άλλο στην Ελλάδα».

Όσο για το ποια ομάδα υποστήριζε στην αναμέτρηση Άρης-Πανιώνιος: «Ήμουν με το ''χι''…»!

4 σχόλια:

  1. Δεν θα ξεχασω ποτε στον ημιτελικο του 98 στην γεματη Τουμπα που ηρθες στα καγκελα της 8 και ειπες τους μαμησαμε εδω μεσα.Να εισαι παντα καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απίστευτο το σκηνικό που περιγράφης romy38!μπήκαμε στο γήπεδο στο 20κάτι και πριν μπουν όλοι βλέπουμε τον ναλιτζή να το καρφώνει...χαμός!!ο σαπουτζής σε εκείνα τα 2 ματς ήταν 10 ομάδες μόνος του!
    μεγάλος παίκτης και πραγματικά τυχερός νιώθω που τον είδα με τα χρώματά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε εκεινο το ματς ημουν μεσα μαζι με αλλα 2 ατομα απο το πρωτο λεπτο,ειχαμε κανει 2-3 καλες φασεις πριν το γκολ στο 23,ειχαμε αντιδρασει και τους ειχαμε ξεσηκωσει μιλαμε πολυ ασχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΤΩΝΑΡΕ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ!!!ΣΑΓΑΠΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή