ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Μήτρογλου: «Να σωθεί ο Πανιώνιος»

Την αποφυγή του υποβιβασμού του Πανιωνίου έθεσε ως πρώτο στόχο ο Κώστας Μήτρογλου κατά την παρουσίασή του από τους «κυανέρυθρους». Ο Έλληνας επιθετικός δεν αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό, ενώ με τα λόγια του συμφώνησε και ο προπονητής της ομάδας, Τάκης Λεμονής. «Ο Πανιώνιος είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να μείνει στην πρώτη Εθνική. Να βοηθήσουμε όλοι για να συμβεί αυτό» ήταν τα πρώτα λόγια του Έλληνα επιθετικού, ο οποίος αναφερόμενος στην καθυστέρηση της μεταγραφής συμπλήρωσε: «Ήθελα κάποιες μέρες για να αποφασίσω επειδή είχα μια πρόταση από τη Γερμανία». Ερωτηθείς για τον Ολυμπιακό, Κώστας Μήτρογλου δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Τάκης Λεμονής, ο οποίος τόνισε: «Χρειαζόμαστε 4-5 μεταγραφές που θα βοηθήσουν άμεσα την ομάδα». Για την αγωνιστική εικόνα του Πανιωνίου υπογράμμισε: «Είναι σαν μια καταιγίδα που δεν έχει κοπάσει ακόμα και οι φίλαθλοί μας το έχουν καταλάβει. Όλα τα ματς από εδώ και πέρα είναι τελικοί και πρέπει να παλέψουμε μέχρι τέλους για να γλιτώσουμε τον υποβιβασμό». Όσον αφορά την παράδοση που θέλει τους Νεοσμυρνιώτες να μην κερδίζουν εκτός έδρας τον Άρη, από καταβολής Ά Εθνικής είπε: «Οι παραδόσεις είναι για σπάνε και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κι εμείς».

7 σχόλια:

  1. Καλα ολα αυτα αλλα απο λογια εχουμε χορτασει...εργα θελουμε,νικες και γκολ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ? ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΥΤΟ? ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ 20 ΑΤΟΜΑ.ΑΣ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ Η ΠΑΕ ΚΑΙ Η ΚΑΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΑΜΕΣΑ.

    ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kai emeis afto theloyme re pistolero...kai sigoura perisotero apo esena..

    sostos o kostantinos..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΒΕΝΤΟΥΡΗ... ΕΦΥΓΕ Ο ΜΙΣΟΣ ΓΕΝΑΡΗΣ , ΠΑΙΞΑΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΛΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΚΑΦΕΣ ΟΛΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕΣ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ... ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ, ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΦΑΣΕΙΣ? ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΝΟΥΡΗ? ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΗ? ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕ ΛΕΝΕ ΚΟΥΜΟ ΚΑΙ ΣΕΡΝΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ? Η ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟ? ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΑΤΕ ΤΩΡΑ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΗ ΔΕΚΕΜΒΡΗ? ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΑΤΕ? Α ΡΕ ΒΕΝΤΟΥΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.... ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. eixane kolisi me ton maniati se ena allo ertho kai diafonousame...
    afti ton ekrazan eeee kai opos me xereis kai kalitera ego diafonousa sto kraximo...

    romi...
    giati na min sinfoniso se kati sosto re irona...

    ΑπάντησηΔιαγραφή