ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο...

Παίζουν οι παίκτες του Πανιωνίου, προσπαθούν, σκοράρουν και έρχεται ένας διαιτητής και δίνει πέναλτι. Τους κλέβει τη νίκη. Αλλά τι κάθομαι και γράφω; Αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μια ζωή τα ίδια. Εγω κρατάω ότι για πρώτη φορά φέτος η ομάδα δεν είχε ούτε έναν υστερήσαντα. Ολοι όσοι αγωνίστηκαν έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και έκαναν τον Παναθηναϊκό να μοιάζει μικρή, πολύ μικρή, ομάδα. Αν συνεχίσουμε έτσι πολύ γρήγορα θα "καθαρίσουμε" τη χρονιά. Μπράβο στον Τάκη Λεμονή που αναμόρφωσε την ομάδα και τους παίκτες μας που ματώνουν τη φανέλα. Μας έκαναν περήφανους. Πάντα τέτοια....

Δηλώσεις

Χωρίς καμία διάθεση να σχολιάσει την διαιτησία και το πέναλτι που πήρε ο Παναθηναϊκός και με το οποίο ισοφάρισε 1-1 εμφανίστηκε ο Τάκης Λεμονής στη συνέντευξη Τύπου. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης, όμως παίζει με την πλάτη στον τοίχο. "Δεν θέλω να μιλήσω για τη φάση του πέναλτι. Δεν θέλω να ασχολούμαι με τους διαιτητές», ήταν η τοποθέτησή του αναφορικά με την επίμαχη φάση του Λέτο με τον Κουμουρτζί. "Το 1-1 κόντρα σε μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό δεν είναι κακό, αλλά βάσει εικόνας μπορώ να πω πως είμαι δυσαρεστημένος. Κάναμε καλή προσπάθεια και αξίζαμε κάτι περισσότερο. Δουλεύουμε αρκετά πράγματα και έχουμε κάτι διαφορετικό στην επίθεσή μας. Η γρήγορη ισοφάριση μας επηρέασε. Θα μπορούσε να εξελιχθεί αλλιώς το παιχνίδι. Μπορούμε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο. Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας και δυστυχώς ο χρόνος πιέζει, το ίδιο και τα αποτελέσματα. Σε αυτό το πρωτάθλημα είναι πολλές οι ομάδες που δεν μπορούν να είναι ήσυχες. Είναι παράξενο πρωτάθλημα. Τη μία είσαι κοντά στην Ευρώπη, την άλλη είσαι κοντά στον υποβιβασμό», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Πανιωνίου και πρόσθεσε: «Θέλω, τέλος, να ζητήσω από τους δημοσιογράφους να μην δείχνουν πολύ στην πρώτη σελίδα κάποια νέα παιδιά. Είναι νέα και μπορούν εύκολα να ξεφύγουν. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδική δουλειά. Είναι επικίνδυνο να προβάλλεις συνέχεια νέα παιδιά».

Τις αμφιβολίες του για την ορθότητα της απόφασης του Τάσου Κάκου να δώσει το πέναλτι, με το οποίο ισοφάρισε ο Παναθηναϊκός, εξέφρασε ο Έντιν Τσότσαλιτς. Ο Βόσνιος ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου, είπε: «Πρέπει να ξαναδούμε τη φάση στην τηλεόραση για να δούμε αν είναι πέναλτι ή όχι». Στη συνέχεια, τόνισε: «Ο βαθμός που πήραμε σήμερα είναι πολύ σημαντικός, απέναντι σε μία ομάδα πολύ καλή και σκληρή. Είμαι χαρούμενος». Για το ματς της επόμενης αγωνιστικής με την Καβάλα, δήλωσε: «Είναι δύσκολο το ματς με την Καβάλα. Στόχος μας είναι μόνο η νίκη». Για τον κόσμο, σημείωσε: «Ο κόσμος μας σήμερα ήταν φανταστικός». Για το αν είναι χαρούμενος στην Ελλάδα, πρόσθεσε: «Είμαι χαρούμενος στην Ελλάδα και στον Πανιώνιο». Τέλος, για το αν του αρέσει να παίζει, τελικά, στο κέντρο της άμυνας ή ως αμυντικό χαφ, είπε: «Το ίδιο μου κάνει. Δεν έχω πρόβλημα».

Αισιόδοξος πως ο Πανιώνιος θα παραμείνει στην Σούπερ Λίγκα εμφανίστηκε ο Γιούργκεν Μάχο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό. «Δεν θέλω να μιλήσω για το πέναλτι αλλά νομίζω ότι δεν ήταν. Κρατάμε τον πολύ σημαντικό βαθμό της ισοπαλίας και το γεγονός ότι ο κόσμος επέστρεψε στο γήπεδο. Είδε την προσπάθεια που κάνουμε και επέστρεψε. Παίξαμε πολύ καλά σήμερα είμαστε ικανοποιημένοι από εδώ και στο εξής κάθε ματς είναι τελικός. Με την βοήθεια και του κόσμου μας θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για να παραμείνουμε στην κατηγορία».

Ο Φανούρης Γουνδουλάκης, σχολίασε: «Κανείς δεν το περίμενε πριν το ματς αλλά αν δούμε το παιχνίδι και γενικά την εικόνα μας αξίζαμε κάτι παραπάνω σήμερα. Κάποια στιγμή περιμέναμε και έπρεπε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια το θέμα είναι να έχουμε διάρκεια. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα και η συνέχεια είναι δύσκολη».

Ο Μάρκους Γιόνσον, τόνισε: «Πολύ σημαντικός ο βαθμός που πήραμε κάθε βαθμός είναι σημαντικός πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και τώρα να κερδίσουμε την Καβάλα. Είναι πολύ ωραίο που παίζω και πάλι. Είμαι χαρούμενος που είμαι στην Ελλάδα και τον Πανιώνιο», ενώ για τον Λεμονή, αρκέστηκε να πει: «Είναι πάρα πολύ καλός προπονητής».

Αν και δεν θέλησε να σχολιάσει τη διαιτησία του κ. Κάκου ο Σίτο Ριέρα, το… καρφί του το πέταξε. Ο Ισπανός επιθετικός του Πανιωνίου, είπε, μετά το τέλος του ματς με τον Παναθηναϊκό (1-1): «Δεν θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία, αλλά θεωρώ ότι έπαιξε ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος»! Για το ματς, τόνισε: «Ήμασταν καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό». Ο Ριέρα δήλωσε αρχικά: «Παίξαμε πολύ καλά, αξίζαμε τη νίκη. Παίξαμε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και για ένα 15λεπτο στο δεύτερο, αλλά μετά το γκολ που δεχτήκαμε αισθανθήκαμε λίγο κουρασμένοι. Γενικά, όμως, νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό».

Ανακοίνωση της ΠΑΕ για τη διαιτησία

Σαν διοίκηση δεν θεωρούμε πρέπουσα την κριτική της διαιτησίας. Δυστυχώς η σημερινή αλλοίωση αποτελέσματος με τον τελείως αδικαιολόγητο καταλογισμό πέναλτι από τον κ. Κάκο, μας αναγκάζει να παρεκκλίνουμε από αυτή την πρακτική. Η εμπειρία του εν λόγω διαιτητή καθιστά την απορία μας ακόμα μεγαλύτερη. Η ΠΑΕ Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. θα προβεί σε όλες τις δέουσες ενέργειες προς την Ε.Π.Ο. και την Επιτροπή Διαιτησίας για τα περαιτέρω.

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

4 σχόλια:

  1. gnorizi kapios na mas pei ti exei gini me tis periptosis ton apithanon poupo-okpako kai ton den xeroume risgard-partouz....
    tous dioxame ...??tous exoume...??
    tha tous kratisoume tha tous poulisoume....
    tha dokimastoun kai an??
    ti sto loutso ginete...???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μακάρι να μάθουμε για όσους έγραψες παναγιώτη.μέσα απο το blog αυτό περιμένω βασικά

    επίσης τι γίνεται με το πανιώνιο κόσμο ; εγώ δεν τον βρήκα αυτό το σουκού.

    τι πρόβλημα υπάρχει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ 5 ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΥΡΟΠΙΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΙΩΝΕΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΕΥΧΗ ΣΤΗΝ 2 ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΌ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΜΕ. ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ. ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΙΗΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΩΛΟΣ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή