ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Αντε να δούμε τι θα γίνει...

Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ανακοινώνει την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής παραχωρήθηκε στον Πανιώνιο υπό μορφή δανεισμού για 6 μήνες από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, στα πλαίσια της μεταγραφής του Γιάννη Μανιάτη. Ο Κώστας Μήτρογλου θα ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα του Πανιωνίου και θα τεθεί από αύριο το πρωί στη διάθεση του προπονητή της ομάδας κ. Τάκη Λεμονή.

6 σχόλια:

  1. Δυστυχώς την Κυριακή παίζουμε εκτός και θα χρειαστεί να κάνουν πάνω από δέκα ημέρες υπομονή όλα τα νούμερα που κράζουν και μετά νομίζουν ότι βοηθούν την ομάδα.
    Υπομονή βλαμένοι, θα έρθει στο γήπεδο και θα αρχίσετε τα σχετικά με τη μάνα του και όλα τα υπόλοιπα εμετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά μη σωθήκαμε! Ένας μόνο Μήτρογλου, που μας έβγαλε την πίστη μέχρι νάρθει, δε θα φέρει την άνοιξη. Μπορεί να βοηθήσει χρειάζεται όμως να γίνουν και άλλες προσθήκες και μάλιστα γρήγορα. Πρέπει ν' αποκτήσουμε εσπευσμένα ένα αριστερό αμυντικό (αλήθεια γιατί το ξεχνάμε; φιλότιμος ο Γιαννάκης όμως μέχρι να γυρίσει για να σεντράρει με το δεξί έχει κοπεί η επίθεση!), έναν κεντρικό αμυντικό και οπωσδήποτε ένα ποιοτικό μέσο. Αυτά είναι τα ελάχιστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε τι διάβασα τώρα; Φέρνει και το διεθνή Σλοβάκο Σβέρκος ο Πανιώνιος; Λέτε να είναι αλήθεια; Πατήστε στο σύνδεσμο για να το διαβάσετε: http://www.sport-fm.gr/article/452364
    Το θέμα είναι να του βάλουμε τουλάχιστον μιά οψιόν ώστε όταν φύγει ο Μήτρογλου να έχουμε ένα φόρ περιοχής, που τόσο μας έλλειψε τα τελευταία χρόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Telika dwsame ton Maniati gia 500.000 + ton Mitroglou daneiko gia 6 mines (o opoios "kaigetai" na paiksei gia tin fanela)?
    Kai giname kai parartima tou gaurou kai apo panw.
    Twra etsi kai den pesoume, tha mas to lene mia zwi oti mas eswse o gauros...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εντάξει @ρχίδι@ θα παίξει τώρα ο Μούτρογλου. Αφού του είπε ο άλλος, έλα κάνε το καλό παιδί 6 μήνες και μετά θα γυρίσεις πίσω στην ομάδα σου, είμαι σίγουρος πως τώρα θα ματώσει τη φανέλα ο κάγκουρας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή