ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Μπαρτζώκας: «Δείξαμε χαρακτήρα»

Ευχαριστημένος από το ματς που έγινε στο κλειστό της Νέας Σμύρνης, μεταξύ Πανιωνίου και Ίκαρου Καλλιθέας, ήταν ο τεχνικός των «κυανέρυθρων», Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Έλληνας κόουτς αναφέρθηκε στο ρόλο των Άντερσον και Αλεξιτς, αλλά και στην αστοχία της ομάδας του από τη γραμμή των ελευθέρων βολών.

«Έγινε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι από θέμα διακύμανσης αλλά και ποιότητας για τα δεδομένα του ελληνικού μπάσκετ. Σε αυτό βοήθησε και ο Ίκαρος τον οποίο έχω σε εκτίμηση για το μπάσκετ που παίζει. Δείξαμε χαρακτήρα και αυτή η νίκη αποκτά σημασία. Όσο και να φαίνεται παράξενο, δε θα ήμουν δυσαρεστημένος ακόμη και αν χάναμε. Γιατί είμαι πλέον ήρεμος όσον αφορά το ρόστερ που έχουμε. Εβαλα κόντρα στις αρχές μου τον Άντερσον που ήρθε χτες 26 λεπτά γιατί είχε μεγάλη προσαρμοστικότητα. Του δείξαμε 5-6 plays και την άμυνά μας και τα κατάλαβε όλα. Αυτός είναι ο παίκτης που μας καθοδήγησε. Επίσης με την προσθήκη του Αλεξιτς αποκτήσαμε αυτό που δεν είχαμε σαν ομάδα: δημιουργία. Αυτό έλειπε», είπε ο τεχνικός των Νεοσμυρνιωτών και πρόσθεσε:

«Τώρα παίζουμε με κατεύθυνση και διαβάζουμε γιατί έχουμε παίκτες να δημιουργήσουν και να πασάρουν. Είχαμε σήμερα 17/37 βολές, δείγμα της πίεσης που υπάρχει στην ομάδα. Αν τις βάζαμε, θα κερδίζαμε με μεγαλύτερη διαφορά. Το ματς κρίθηκε στη μια απόφαση. Ο Ίκαρος θα κέρδιζε αν έβαζε το τρίποντο ο ΜακΑλάρνι από τη γωνία ενώ εμείς αν έβαζε τη μια βολή ο Τσιάρας. Τέτοια ματς κρίνονται στις 2-3 αποφάσεις, το θέμα είναι να έχεις τους σωστούς ανθρώπους στο παρκέ για να την πάρουν. Πλέον τους έχουμε»!

Για πνεύμα νικητή έκανε λόγο από την πλευρά του ο Γιώργος Τσιάρας: «Χρειαζόμασταν τη νίκη γιατί ο κόουτς μας λέει πάντα από την αρχή για το πνεύμα νικητή που πρέπει να έχουμε. Σε αυτό το ματς το βρήκαμε περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Προσπαθούμε από την αρχή να βρούμε ρυθμό αλλά οι πολλές αλλαγές ξένων δεν μας άφησαν. Ελπίζω με τον Άντερσον να βρούμε τον ρυθμό που θέλουμε κοιτάζοντας πάντα κάθε ματς ξεχωριστά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου