ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Λεμονής: «Το πιστεύω ακόμα»!

Σαφώς προβληματισμένος, αλλά (συγκρατημένα) αισιόδοξος ότι ο Πανιώνιος θα προλάβει το… τρένο της παραμονής, εμφανίστηκε ο Τάκης Λεμονής στη συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε της οδυνηρής ήττα του «ιστορικού» από τη SKODA Ξάνθη (2-0). «Σε αυτές τις καταστάσεις τα βλέπουμε πάντα μαύρα… Αν γίνουν ορισμένα πράγματα, ορισμένες κινήσεις, μπορεί να κρατηθεί η ομάδα στην κατηγορία. Το πιστεύω», δήλωσε ο τεχνικός των «κυανέρυθρων».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας:

«Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο για να έρθουν κάποιοι παίκτες. Ήθελα να έχω -ήδη- μία, δύο προσθήκες στο ρόστερ, αλλά δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν που δεν έγινε αυτό».

Για τη νοοτροπία των παικτών του:

«Δεν πιστεύω ότι έχει να κάνει με τη νοοτροπία, όσο με τη ψυχολογία και γενικά, στις αντιδράσεις της ομάδας σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, όταν βρίσκεται πίσω στο σκορ… Δυσκολευόμαστε πολύ να ανοίξουμε το σκορ. Είναι κάτι που έχει κάνει με τη γενικότερη κατάσταση στην ομάδα. Δεν πιστεύουμε ότι μπορούμε να γυρίσουμε και να αλλάξουμε τα πράγματα».

Για το υπάρχον ρόστερ:

«Είμαστε αναγκασμένοι εκ των πραγμάτων να παλέψουμε με αυτούς τους παίκτες που έχουμε. Και οι παίκτες, όμως, πρέπει να βοηθηθούν και από τον εαυτό τους, βέβαια, αλλά και από τον κόσμο. Ο κόσμος πολλές φορές φωνάζει και έχει δίκιο. Το θέμα, όμως, είναι τι κάνουμε για την ομάδα. Είναι πολύ δύσκολες αυτές οι στιγμές για την ομάδα. Δεν τίθεται, όμως, θέμα ότι οι παίκτες είναι αδιάφοροι… Κάποια πράγματα από την αρχή της χρονιάς τους έχουν επηρεάσει. Αλλά πρέπει να επιστρέψουμε! Είναι συνδυασμός πραγμάτων… Πρέπει οι παίκτες να κλείσουν τα αυτιά τους και να προσπαθήσουν περισσότερο».

Για το ματς:

«Χωρίς να έχει κάνει υποψία φάσης, η Ξάνθη βρέθηκε μπροστά στο σκορ».

Για το αν οι δανεικοί παίκτες είναι ιδανική λύση την προκειμένη στιγμή:

«Από τα ήδη υπάρχοντα συμβόλαια μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι; Είναι πολλά πράγματα που παίζουν ρόλο. Έχουμε δει παίκτες που είναι πολλά χρόνια σε μία ομάδα και δεν μπορούν να προσφέρουν και δανεικούς για έξι μήνες να προσφέρουν».

Για Μήτρογλου:

«Πολλά έχουν ακουστεί… Όπως ξέρετε, πριν τρεις μέρες ο Μήτρογλου έλυσε τη συνεργασία του με τον μάνατζέρ του, που είχε κάνει τις δηλώσεις για Άρη. Κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών δεν είναι πολύ εύκολες. Πρέπει να ενισχύσουμε τον Πανιώνιο. Δεν ξέρω κάτι παραπάνω για Μήτρογλου. Τις τελευταίες δύο μέρες ασχολούμαι μόνο με το σημερινό ματς. Αυτή η περίπτωση και άλλες θα ξεκαθαρίσουν τη βδομάδα που έρχεται. Ο Πανιώνιος χρειάζεται ενίσχυση σε όλες τις γραμμές. Και φυσικά στα χαφ… Μη σας πω ότι χρειαζόμαστε δύο παίκτες στα χαφ».

Για τον Βαρό, από την πλευρά του οποίου ο Μαρσελίνιο έκανε… πάρτι:

«Δεν θέλω να μιλάω για παίκτες ξεχωριστά. Και είναι και άδικο για τον συγκεκριμένο, καθώς στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου ήταν από τους καλύτερους του γηπέδου».

2 σχόλια:

  1. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ??? ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΤΩΡΑ Ο ΜΑΝΙΑΤΗΣ,ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ? ΟΤΙ ΘΑ ΣΩΘΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΟΝΘΥΛΛΕΥΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ? ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.ΝΑ ΚΑΤΣΗ ΝΑ ΠΙΗ ΤΟ ΠΙΚΡΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ.ΑΝ ΗΘΕΛΕ Η ΟΜΑΔΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΣ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΒΡΕΙ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΖΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ Ο μαρινακης ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΟΝ μητρογλου Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΘΕΛΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΗ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΝΑ ΚΡΕΜΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΑΥΤΑ ΕΝΟΣ......μητρογλου. ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ετσι ειναι
    σε κανα δυο ηττες θα φυγει κι ο λεμονις μην χρεωθει τον υποβιβασμο.
    ετσι κι αλλιως τη δουλεια του την εκανε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή