ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Παραγυιός: «Να υπερβάλλουμε εαυτούς»

Ο Έλληνας φόργουορντ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ «www.psak.gr», τόσο για τη μεγάλη νίκη, όσο και για τον επόμενο αγώνα με την ΑΕΚ αλλά και τους στόχους του με τον Πανιώνιο. Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Τι σημαίνει για εσάς η μεγάλη νίκη που πετύχατε στο Αλεξάνδρειο κόντρα στον Άρη;
«Σίγουρα ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε ακριβώς έτσι, ωστόσο μας έδωσε μια ανάσα από τις κακές εμφανίσεις που είχαμε κάνει αλλά και από κάποια παιχνίδια που είχαμε χάσει στην έδρα μας. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που δεν μπορούμε να χαρούμε αυτή την νίκη όσο θα θέλαμε αλλά. Είναι όμως σημαντικό ότι μας ανέβασε την ψυχολογία».

Ποιο πιστεύεις πως ήταν το κλειδί της επιτυχίας με τον Άρη;
«Νομίζω ότι ήταν οι συνεργασίες μας κατά την διάρκεια του αγώνα. Μας έδιναν την δυνατότητα να φτάνουμε στο σκοράρισμα πιο εύκολα από τον Άρη και παράλληλα διατηρήσαμε τον καλό ρυθμό μας σε όλο το ματς. Αντίθετα ο Άρης είχε πιο πολλές ατομικές προσπάθειες οι οποίες κούρασαν πολύ τους παίκτες. Αυτή τουλάχιστον είναι η αίσθηση μου μέσα από το παιχνίδι. Επίσης σημαντικό ρόλο έπαιξε το ότι κρατήσαμε τον Τάκερ σε χαμηλό σκορ και ήταν πολύ θετικό για μας».

Έχοντας διανύσει ήδη τις 12 πρώτες αγωνιστικές, πιστεύεις ότι μπορείτε να θέστε τους φετινούς στόχους του Πανιωνίου;
«Νομίζω ότι μπορούμε να οριοθετήσουμε τους στόχους. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια που μπορούμε να κερδίσουμε για να μπούμε στα πλέι οφ. Αλλά όντας μια ομάδα πολύ νεανική θα πρέπει να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας για να πετύχουμε».

Στο επόμενο παιχνίδι αντιμετωπίζετε την ΑΕΚ; Μπορείς να κάνεις μια πρόβλεψη;
«Περιμένω ότι θα είναι αρκετά δύσκολο ματς κόντρα σε μια ομάδα με πολύ καλούς παίκτες άσχετα αν τα αποτελέσματα της δεν είναι τόσο καλά μέχρι τώρα. Σίγουρα θα το παλέψουν πολύ και θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο για μας».

Πιστεύεις μπορούμε να δούμε ακόμα καλύτερο τον Πανιώνιο;
«Γενικά όσο περνάει ο καιρός και όσο περισσότερο δουλεύουμε θα έχουμε και καλύτερη απόδοση. Πιστεύω πως μπορούμε να φτάσουμε ακόμα και την πέμπτη θέση. Είναι στο χέρι μας βέβαια για την διάρκεια που θα έχουμε στο καλό μπάσκετ. Προς τοπ παρόν κάνουμε αρκετές «κοιλίες» και θα πρέπει να το αποφύγουμε αυτό».

Που νομίζεις ότι οφείλονται τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση σας;
«Σίγουρα είναι η χημεία της ομάδας. Παίζει σημαντικό ρόλο για μας. Επίσης υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες χωρίς μεγάλη εμπειρία και συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου μέσα με αποτέλεσμα να έχουμε αυτά τα προβλήματα. Όλοι μας προσπαθούμε για το κάτι παραπάνω καμιά φορά με αποτέλεσμα να αποπροσανατολιζόμαστε μέσα στο παιχνίδι».

Ο προσωπικός σου στόχος ποιος είναι ;
«Αρχικά να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται και να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα καλά παιχνίδια. Σαν Μιχάλης θα έλεγα ότι πάντα θέλω να παίζω με τους καλύτερο και να δοκιμάζω τι μπορώ να κάνω. Πάντα θέλω να παίζω με τον καλύτερο και στο τέλος της ημέρας να πω ότι έκανα ότι καλύτερο μπορούσα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου