ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Πρόβλημα στην διανομή του ΠΚ

Δυστυχώς ένα πρόβλημα στην διανομή από το πρακτορείο Αργος δεν επέτρεψε στον Πανιώνιο Κόσμο να κυκλοφορήσει σήμερα Κυριακή, όπως ήταν προγραμματισμένο. Ελπίζουμε να κυκλοφορήσουμε μέσα στα επόμενα 24άωρο. Στις δύσκολες στιγμές του συλλόγου η μόνη "κυανέρυθρη" φωνή είναι ο Πανιώνιος Κόσμος. Πρέπει να τον στηρίξουμε...

4 σχόλια:

  1. Μακη, τα εγραψα και σε αλλα Πανιωνια μπλογκς και τα γραφω και εδω.

    Ειμαι και εγω αφανταστα στεναχωρημενος αποψε και δεν ειχα καμμια ορεξη να γραψω, ομως διαβαζω καποιους φιλους συνΠανιωνιους που κατηγορουν τον Βεντουρη για προδοτη κλπ και εχω να ρωτησω τα εξης (δεν κανω τον συνηγορο κανενος, απλα προσπαθω να καταλαβω πως φθασατε σε καποια συμερασματα).

    Γιατι κατηγορουμε τωρα τον Βεντουρη???

    Επειδη πουλησε Μανιατη και Κουμο στον γαυρο ???
    Μα χρειαζομαστε αμεσα μετρητα, εδω και τωρα, για μεταγραφικη ενισχυση και τρεξιμο της ΠΑΕ και ο μονος που εχει ρευστο σημερα ειναι ο Μαρινακης, ουδεις αλλος στην Ελλαδα.

    Μηπως οτι τους ξεπουλησε ???
    Μα αυτο συμβαινει παντα οταν πουλας σε κατασταση εκτακτου αναγκης, και εξ αλλου ουτε ηταν παιχτες κλασης Ροναλντινιο, για να ενδιαφερουν τοσο πολυ πια τον γαυρο για να πιεσουν τον Βεντουρη να προδωσει τις Πανιωνιες αρχες του και την σημαντικη (πιστευω) προσφορα και ιστορια του στο Συλλογο. Εξ αλλου αν ειμαστε (οπως καποιοι διατεινονται) στο αρμα του γαυρου, δεν θα χαναμε σημερα, σωστα ???

    - Μηπως οτι καθυστερησε την μεταγραφικη ενισχυση ???
    Μα μεταγραφες κανεις μονο με μετρητα στο χερι. Θυμιζω για την ιστορια οτι ο Βεντουρης απεκτησε δικαιωμα υπογραφης στην ΠΑΕ την περασμενη Τεταρτη 5 Ιανουαριου, οταν και επεσαν οι τελικες υπογραφες της μεταβιβασης. Θυμιζω οτι η καθυστερηση υπηρξε λογω μιας τραπεζικης πιστωτικης γραμμης προς την ΠΑΕ, που η εγγυηση της επρεπε να περασει απο τον Τσακιρη στον Ερασιτεχνη (στην Ελλαδα ζουμε, αρα ξερουμε απο τραπεζικες καθυστερησεις). Ποτε να κανει τις μεταγραφες ??? Στις 6 των Φωτων η την Παρασκευη ??? Εξ αλλου με τα χαλια που εχουμε, κανεις παιχτης δεν ρισκαρει να ερθει, εστω και δανεικος.

    Αν θελετε μου εξηγειτε την λογικη σας, γιατι η κατηγορια ειναι βαρεια και προσωπικα θεωρω τον Βεντουρη αν μη τι αλλο, εξαιρετικα εντιμο ατομο και με μεγαλη και ανυστεροβουλη προσφορα στον Συλλογο τοσα χρονια. Δεν του αξιζει, ρε φιλαρες !!!

    Εκτος αν ξερετε κατι που εγω δεν ξερω, αδελφια.

    Με τα σημερινα αποτελεσματα, θεωρητικα ακομα δεν εχει χαθει τιποτα. Βεβαια, βλεπω πολυ δυσκολο να αλλαξει σημαντικα το κλιμα.

    Και το κυριοτερο, ειμαστε αφελεις να περιμενουμε απο τους παιχτες να ανεβουν ψυχολογικα, απο την ωρα που τους βριζουμε ετσι ??? Και η ελαχιστη αυτοπεποιθηση τους, εχει παει περιπατο.

    Το ιδιο ισχυει για το προπονητικο team και τους διοικουντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν διαφονώ καθόλου με ολα τα παραπάνω αλά νομίζω πως πρώτα εξασφαλήζεις τα συμφέροντα του συλόγου σου και υστερα υπογράφεις τις μεταβιβάσεις των ποδοσφαιριστών που παραχωρείς. Εδω δεν εχουμε καταχυρώσει καν τα ανταλάγματα και δεν γνωρίζουμε τι μετρητα εχουν δοθή και σε πόσες δοσεις. Αυτά νομίζω οτι ειναι τα βασικά λάθη του κ. Βεντούρη τα οποία πρέπει να διορθώση το συντομότερο οπως εχει και υποχρώση να μιλήση ανοιχτα στον κόσμο τι μέλει γενέσθαι απο εδώ και μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγώ εμπιστεύομαι απόλυτα το Βεντούρη αλλά έκανε λάθος στη μεταγραφή του μανιάτη γιατί μας ξεφτιλίζει ο τρόπος που μας φέρεται ο γαύρος!
    Αλλά αυτή τη στιγμή είναι καλό για το σύλλογο να βοηθήσουμε όσο γίνεται το Βεντούρη γιατί είναι απο τους λίγους αξιόλογους ανθρώπους που ο κόσμος εκτιμά για τη προσφορά του μαζί με το Λιανό

    όσο για το ΠΚ δεν πήγε καθόλου επαρχία απο όσο ξέρω...και εδώ αθήνα που έχω το περιπτερά μου δεν τον έφερε ούτε σήμερα...καταλαβαίνεται ότι το φύλλο αυτό θα πατώσει γιατί έχει ρεπορτάζ για ξάνθη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κι εδώ στην Καλλιθέα ούτε σήμερα ήρθε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή