ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Βράβευση Κώστα Μήτρογλου από τον Νόνι Λίμα

Το βραβείο του MVP ΟΠΑΠ της 18ης αγωνιστικής απονεμήθηκε την Πέμπτη (20/01) στον Κώστα Μήτρογλου του Πανιωνίου, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Superleague και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ). Η απονομή έγινε από χέρια του παλαίμαχου παίκτη του Πανιωνίου, Νόνι Λίμα.

Ο νεαρός επιθετικός ο οποίος σημείωσε δύο γκολ στο ματς με τον Αρη, στην πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Πανιωνίου τόνισε: "Ηταν πολύ σημαντική νίκη κόντρα στον Άρη. Πήραμε ψυχολογία. Έχουμε ένα δύσκολο ματς την Κυριακή και θα τα δώσουμε όλα. Ο Πανιώνιος σε κάθε ματς έχει στόχο τη νίκη για να μείνει η ομάδα στην κατηγορία".

Για το βραβείο, το οποίο του απονεμήθηκε σχολίασε: "Αφιερώνω το βραβείο στην οικογένεια μου. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου που έβγαλαν τις πάσες για να πετύχω τα δύο τέρματα. Ομολογώ πως δεν περίμενα πως στο ντεμπούτο μου θα σκοράρω δύο φορές. Aυτή η εμφάνιση μας ανέβασε την ψυχολογία".

Οσο για το επόμενο ματς της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό, είπε: "Δεν υπάρχει επιπλέον κίνητρο. Στόχος μας είναι η νίκη όπως και σε κάθε ματς. Είμαι έτοιμος".

Από την πλευρά του ο Νόνι Λίμα, ο οποίος έκανε την βράβευση είπε απευθυνόμενος στον επιθετικό του Πανιωνίου: "Συγχαρητήρια πάντα τέτοια και εύχομαι να βγεις ο καλύτερος σκόρερ της ομάδας και να βοηθήσεις τον Πανιώνιο που σε χρειάζεται".

1 σχόλιο:

  1. Επιτέλους ένα ελληνόπουλο που δεν ήταν από δω αρχικά, αλλά αγάπησε τον τόπο μας και δικαιώνεται έστω και αργά.Στη φωτογραφία ο Νόνι Λίμα παίρνει στα χέρια του το βραβείο από τον πασίγνωστο Τυνήσιο ποδοσφαιριστή Αμπντελαζίζ Μπιν Αραμπί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή