ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Γιαννόπουλος: «Μόνο ένα αποτέλεσμα»

Μόνο νίκη θέλει ο Πανιώνιος που υποδέχεται την Κυριακή (30/01, 19:00) τον Ίκαρο για την 15η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών. Αυτό επισήμανε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο φόργουορντ της ομάδας, Χάρης Γιαννόπουλος. Ο 22χρονος παίκτης των «κυανέρυθρων» εξήγησε επίσης το ρόλο που παίζει η ενσωμάτωση των νέων παικτών στην ομάδα.

«Προσπαθήσαμε όλη την εβδομάδα να βάλουμε τον Αλεξιτς στο παιχνίδι της ομάδας για να λειτουργήσουμε καλύτερα. Και αυτό θα γίνει και την άλλη εβδομάδα με τη νέα προσθήκη ξένου. Δεν είναι εύκολο αυτό και κάθε αλλαγή παίζει ρόλο στην ομάδα. Όμως εμείς σκεφτόμαστε μόνο ένα αποτέλεσμα για το ματς και αυτό είναι η νίκη. Αποτελεί μονόδρομο για εμάς», είπε ο Γιαννόπουλος και πρόσθεσε: «Ο Ίκαρος είναι αρκετά βελτιωμένος σε σχέση με τον πρώτο γύρο και η παρουσία του Χάρις τον κάνει καλύτερο επιθετικά. Αλλά και εμείς είμαστε διαφορετική ομάδα, σίγουρα πολύ πιο έτοιμοι από τότε και πιστεύω ότι και ο κόσμος θα βοηθήσει σημαντικά για να φτάσουμε στην νίκη».

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα συμπεριλάβει στην 12άδα τον νεοαποκτηθέντα Ζερμέιν Άντερσον, όμως αμφίβολο είναι αν θα τον χρησιμοποιήσει αφού ο Καναδός έφτασε στην Αθήνα την Παρασκευή.

1 σχόλιο: