ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ. ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 122 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Πόρνη μπάλα ή μήπως χρειάζεται ένα ευχέλαιο;

Είναι φορές που δεν ξέρω τι να πω. Τι να γράψω. Σε ένα ματς όπου ο Πανιώνιος αγωνίστηκε με πάθος και ψυχή, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη γιατί η τύχη του γύρισε τη πλάτη. Είναι θετικό πλέον ότι η ομάδα μας είναι... ομάδα. Αν και ο Λεμονής έχει παραλάβει καμένη γη από την λαίλαπα Κιντή, Στόρε, Μπάνγκσμπο (με την ανοχή Τσακίρη) έχει καταφέρει να διορθώσει σε μεγάλο βαθμό την κάκιστη εικόνα με αποτέλεσμα να παλεύομε με αξιώσεις για την παραμονή στην κατηγορία. Πρώτα απ' όλα αποκτήσαμε πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Αν καταφέρουμε να βελτιώσουμε και την απόδοση μας στη μεσαια γραμμή (για ένα ακόμη ματς ο Κουμρτζί ήταν ωσει παρών...). Ομως στο ποδόσφαιρο θες και τύχη. Κάτι που σήμερα δεν είχαμε καθώς δεχθήκαμε γκολ από καραμπόλα σε φάουλ από 30 μέτρα. Η διοίκηση πρέπει τάχιστα να κάνει ευχέλαιο για να φύγουν και οι τελευταίοι καλικάντζαροι που τριγυρίζουν ακόμα στο γήπεδο μας... Ο αγώνας συνεχίζεται και οι παίκτες δείχνουν αποφασισμένοι να κρατήσουν τον Ιστορικό στην σούπερ λιγκ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΑΚΗ ΛΕΜΟΝΗ

"Αισθανόμαστε στενοχωρημένοι όχι απογοητευμένοι. Ηταν δύσκολο ματς. Το είχα χαρακτηρίσει πιο δύσκολο από τον Παναθηναϊκό. Η Καβάλα είναι από τις ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος. Δεν της επιτρέψαμε να παίξει στις αντεπιθέσεις. Επιθετικά δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες αλλά μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι. Υπάρχει πίκρα από ένα γκολ στο τέλος. Γινόμαστε ομάδα συμπαγής. Οι τρεις βαθμοί επιτακτική ανάγκη αλλά η Καβάλα μπορεί να πάρει αποτελέσματα. Να ξεχάσουμε το ματς και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο. Θα μας δώσουν ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα οι προσθήκες. Με σκληρή δουλειά θα πετύχουμε το στόχο μας. Ακόμα και με νίκη δε θα άλλαζαν πολλά πράγματα. Θα συνεχίζαμε να παλεύουμε για την παραμονή».

Αναφορικά με τις αλλαγές που έκανε, ο Λεμονής είπε: «Η αλλαγή του Μπάλαμπαν έγινε για να τονώσουμε επιθετικά την ομάδα. Αλλαξε η εικόνα της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο σε αυτόν τον τομέα. Κάναμε αυτό που έπρεπε για να προηγηθούμε», ενώ για τον Σβέρκος δήλωσε: «Στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας δεν άλλαξε κάτι. Προσπαθήσαμε να δώσουμε φρεσκάδα. Συζητάμε για ένα γκολ από 35μ. Η μπάλα άλλαξε πορεία. Το αποτέλεσμα μας οδηγεί σε κάποιες σκέψεις αλλά δεν άλλαξε κάτι με αυτήν την αλλαγή. Με φρέσκα πόδια μπορούσαμε να φτάσουμε σε δεύτερο γκολ.

Τέλος, ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» τόνισε πως λογικά δεν θα γίνει άλλη μεταγραφή: «Θέλαμε παίκτες που να βοηθήσουν άμεσα. Σε κάποιες κίνησεις έγινε σε κάποιες όχι. Λογικά δεν θα προχωρήσουμε σε άλλη μεταγραφή».

27 σχόλια:

  1. pezi na einai kai to kalitero pexnidi tou koumo fetos.....
    exeis fagothi....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ,ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ ΗΣΟΥΝΑ...ΤΑΚΗ ΛΕΜΟΝΗ ΜΙΑ ΓΑΜ....ΜΕΡΑ ΕΜΕΙΝΕ.ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ ΜΠΑΛΙΑ...ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!

    ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε Παναγιώ τη πλάκα μας κάνεις; Κουμπορτζί &Β Ριέρα έκαναν συναγωνισμό λαθών. Ο Ομο έμοιαζε με δυο Εσιέν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μολις βγηκε ο κουμο εγειρε το γηπεδο ρε πατε καλα μονο η παρουσια του φτανει ελεος. αν εβγαζε και ασσιστς εβαζε και γκολ στον πανιωνιο θα παιζε ημαρτον.
    Ο κουμο τελειος ανασταλτικα δημιουργικα υστερει τι να κανουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. tragiki i allagi toy Lemoni, na valei to gataki sti thesi tou Koumo. Re mpas kai kapoioi sxoliazoun arnitika, monima kai adikaiologita arketes fores ton Koumo, gia na fygei xoris enoxes gia ton gayro. Leo ego tora..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. KOSTAKI agori mou adikise...ligo kaliteros apo ton mourinio mou fenese....
    den me pithis MAKI... se ligo tha mas pis oti den mas kani kiolas....ARA kalitera tha einai na poulithi gia na ton xefortothoume kiolas.... mipos prospathis na dimiourgisis arnitismo gia ton sigekrimeno pexti etsi oste stin ora tis krisis na mas perasi pio anemakta...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παναγιώτη μακάρι να πουληθεί ο Κουμορτζί. Μακάρι τώρα να πουληθεί, αλλά δεν υπάρχουν μάλλον κορόιδα. Τα γραφω τωρα για μην μου πείτε ότι τα έγραψα μετά. Οσο μένει στην ομάδα γίνεται χειρότερος. Ο Κουμο σήμερα ήταν τραγικός και τον έσωσε η συγκλονιστική εμφάνιση του Ομο, ο οποίος ουκ ολίγες φορές κάλυψε τις μαλακίες του και η μαχητική του Τσότσαλιτς. Ούτε μια πάσα στα δυο μέτρα δεν μπορούσε να δώσει. Φτάνει πια με την αγιογραφία ορισμένων παικτών στον Πανιώνιο.

    Βέβαια εδώ θα μου πείς υπήρχαν Πανιώνιοι που με "έκραζαν" που έγραφα εναντίον του ανεκδιήγητου βαζ Τε. δεν πειράζει. Εγω θα γραφω αυτά που βλεπω.

    Λευτέρη μάλλον δεν είδες καλα το ματς. Ο Ομο ήταν αυτός που έκοβε τους παίκτες της Καβάλας. Ο κουμορτζί συνήθως (μαζί με τον φανούρη και τον Ριέρα...) χάλαγαν τις δικές μας επιθέσεις...

    Και πάρτε χαμπάρι κάτι. Οταν κάποιος παίκτης δεν παίζει καλά εγώ θα το γράφω. Οταν θα "σέρνεται" θα τον κράζω. Αν ο ίδιος την επόμενη αγωνιστική παίξει καλα θα τον αποθεώσω. Γιατί εμένα με νοιάζει ΜΟΝΟ να νικά ο Πανιώνιος. Ποιος παίζει καλά, ποιος βαζει τα γκολ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. Τα κυανέρυθρα να νικάνε και ας τα φοράει και ο βελζεβούλ... Από την ημέρα που έφυγε ο Αντωνης Σαπουντζής δεν υπάρχει πλέον παίκτης που να με ενθουσιάζει. Κατανοητό;

    Υ.γ. παναγιώτη κόψε να γράφεις υπονοούμενες μαλακίες...

    Μάκης Διόγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Κούμο είναι ικανοποιητικός ανασταλτικά αλλά χάλια επιθετικά. Δεν ξέρω αν η επιθετική του απόδοση οφείλεται στην δίμηνη απουσία του ή είναι κάποιου είδους λευκή απεργία για να τον δώσουμε. Θέλω να πιστεύω το πρώτο. Εγώ νομίζω ότι η ομάδα βρίσκεται σε σωστό δρόμο και μάλιστα τολμώ να προβλέψω ότι δεν θα ξαναβρεθούμε κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. opios exei tin anesi na krini prepei na mathi kai na krinete....
    ta dika sou matia idan oti den epexe ta dika mou idan oti itan kalos...ti na kanoume


    yg.kai sto xanaleo DEN ME PITHIS......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΜΟΡΤΖΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.ΗΤΑΝ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΡΙΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ.ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ.
    Υ.Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Η ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ MAIL ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΜΑΘΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΕΙΘΕΣΑΙ.....

    ΝΤΡΟΓΚΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε Παναγιώτη για ποιο πράγμα να σε πείσω; Πας καλά; Κανε μου τη χάρη σε παρακαλώ πολύ. Αρκετά με την ανώνυμη λασπολογία...

    Μάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μακη αυτο που ειπα ηταν το εξης:
    οτι η θεση του κουμο ειναι αμυντικο χαφ οχι επιθετικοδημιουργικο γενικα, και εχουμε να τον δουμε 1,5 χρονο να παιζει τη θεση του γι αυτο και παιρνει την κατιουσα
    Για το σημερινο ματς ειπα οτι γεμιζε το κεντρο και μολις βγηκε εγειρε το γηπεδο.
    ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΚΑΒΑΛΑ παντα μιλαμε ετσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η κακια(ΚΑΚΟΣ) φαινεται ειναι αρετη(ΑΡΕΤΟΠΟΥΛΟΣ) και εμεις -4.Ωρες ωρες ΜΠΕΟΣ που σας χρειαζεται,Κυριακη φαλτσοσφυριγματα(ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ),Τεταρτη ξυλο.Δυστυχως ο μονος τροπος στην χωρα αυτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. egw lew oti o riera prepei na faei pagko.na piksei,na vrazei apo tin ka...vla na mpei kai na mpainei ena 20lepto.o fanouris paizei 30 lepta.i paizei kala i xalia,kamia statherotita.o bosko kai aytos ena 20lepto sto telos.o sverkos distixws diskola tha vrei ta patimata tou.bravo se omo tsotsa,siova,latka,kontoe,jonson dinoun to 100 tis 100.o koumo den dinei oute to 30.krima gia ton goustarw.giati to kanei den kserw.tha swthoume alla einai agwnas dromou kai thelei antoxi kai ypomoni.panwnara polydroso

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. to onoma mou einai ΜΠΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ kirie eponime....oso gia laspologia xanadiavase to arthro sou....

    to til. mou einai 6947838748 kostaki ama thes pare me...gia na mou dixis ta fota sou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και τι σημαίνει ρε Παναγιώτη; Οτι μπορείς να αφήνεις υπονοούμενα επειδή γράφεις ένα επίθετο και ένα τηλέφωνο. Το άρθρο μου γράφει όιτ ο ΚΛουμπορτζί ήταν ωσεί παρών... Γράφω την άποψη μου. Αν νομίζεις ότι θα αυτολογοκριθώ για να μην πουλήσουν τον Κούμο είσαι γελασμένος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. milises gia anonimi laspologia...!!!
    gia na telionoume... o kathenas exei tin apopsi tou kai tin iperaspizete..den tha se piso den tha me pisis...
    kalinixta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. telika diavasa ola ta sxolia gia na dw mia kouti diafwnia gia to an itan athlios o koumo simera i oxi.
    o kathenas paei gipedo,vlepei kai krinei.
    to oti o koumo einai geloia adiaforos kai kakos de xreiazetai na beis sto gipedo gia na to katalaveis.einai toso skia tou kalou koumo pou to katalavaineis kai apeksw an pernas.
    apla otan oli i omada einai kali kai maxitiki opws simera de fainetai toso i kaki tou emfanisi.
    idiws otan exei dipla tou ton paradoksws siginitiko kai sxedon alanthasto omo kai ton maxitiko tsotsa vgainei aftos metrios kai oxi kakos.
    ama oloi oi ypolipoi itan to idio kaloi kai psixika doparismenoi opws oi 5 tis amynas kai oi omo tsotsa tha eixame swthei idi.
    as elpisoume oti tha parasyroun kai tous ypoloipous stin geniki anodo tis omadas pou idi exei ksekinisei.
    stamatiste na krazete kai na tsakwneste gia malakies.
    o dromos einai makris kai diskolos, kalitera na eimaste enwmenoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. δηλαδή ήταν καλός ο κούμο ; εγώ πάντως λέω ας τον πουλήσουμε γιατί βλέπω να μας μένει και επειδή και ο ίδιος κάνει όλο δηλώσεις για μεταγραφή ας φέρει τα φράγκα και στην ευχή της παναγίας.
    όσο για το ματς κρίμα γιατί χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία και η ουρά είναι δύσκολη...
    πάμε για το επόμενο και απο κάθε ματς θέλουμε κάτι πλέον!
    εγώ γουστάρω παίκτες όπως ο γιόνσον που είναι του 6 αλλά το παίζει , ενώ ο κούμο είναι του 8 αλλά παίζει φέτος συνέχεια 5 ή και κάτω ...
    για το μπάλαμπαν πιστεύω ότι είναι απο τους ποιοτικότερους παίκτες που έχουμε και χρειάζεται στην 11άδα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @panagiotis

    Ο Μάκης εδώ και δύο χρόνια λέει ότι θέλει να φύγει ο Κούμο. Για τον λόγο αυτό έχουμε αρπαχτεί αρκετές φορές, γιατί εννοείται ότι διαφωνούσα...Από την άλλη, κι εμένα γνώη μου είναι ότι τον τελευταίο καιρό δεν είναι καλός.

    Κάτι που με παραξένεψε ήταν η χρησιμοποίηση του Σβέρκος ως δεξιού χαφ. Ο παίκτης έχει δηλώσει ότι παίζει πίσω από τον επιθετικό. Μάλλον δεν του ταιριάζει να παίζει στις πλευρές. Αλλά και σε φάσεις που τον έχω δει στο Youtube πάντα ήταν μέσα στην περιοχή.

    Για κάποιο λόγο, θεωρώ ότι το χθεσινό παιχνίδι ήταν καλό για τον Κούκετς, που έμεινε στον πάγκο. Ο Φανούρης δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα καλός στα αριστερά. Ίσως είναι καλύτερος ανασταλτικά από τον Κούκυ, όμως εκείνος μπορούσε να βγάλει μιά σέντρα της προκοπής ή να χτυπήσει ένα στημένο.

    Στα θετικά κρατάμε ότι πλέον δεν τρώμε τόσο εύκολα γκολ...Το θέμα είναι ότι σύντομα η άμυνα θα αλλάξει, καθώς ο Λάτκα έχει συμπληρώσει 7 κάρτες και νομίζω ότι 4 έχει ο Σιόβας. Σε αυτό θα προσθέσουμε ότι ο Γεωργιανός και ο Γκαλίτσιος μόλις ήρθαν...Πρόβλημα...Ελπίζ να μην λυθεί με την επιστροφή στην άμυνα του Όμο...Αφήστε τον εκεί που είνια και μην τον κουνάτε καθόλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εγώ ξέρω ότι χάσαμε μεγάλη ευκαιρία να ανέβουμε κι άλλο και κυρίως ψυχολογικά. Δυστυχώς πρέπει μετά τη σειρά των ματς με ΑΕΚ, ΟΣΦΠ κ ΠΑΟΚ να μην έχουμε βρεθεί πολύ πίσω...Αλλιώς τα ρπάγματα εκεί που λέγαμε ότι στρώνουν ξαναζορίζουν...
    Θεωρώ μεγάλο λάθος τη μη απόκτηση όπως φαίνεται ενός χαφ, ο Γκαλίτσιος δε μου λέει τίποτα, το Γεωργιανό θα τον δούμε σε λίγο.
    Τώρα όσον αφορά τα παραπάνω δε χρειάζεται ένταση. Αντικειμενικά νομίζω οι τρεις πιο αρνητικοί παίκτες χτες ήταν αυτοί που έγιναν κ αλλαγή. Ο Κούμο δεν ήταν καλός ούτε χτες όπως δεν είναι εδώ κ 1,5 χρόνο. Είναι αδιάφορος και αρνητικός κ ανασταλτικά κ δημιουργικά. Ο Φανούρης είναι καλός κ άγιος κ τον λατρεύουμε αλλά δεν μπορεί, προσωπικά μου θυμίζει πρώην ποδοσφαιριστή στα 27 του...Δεν είναι για 11άδα με τίποτα όταν έχεις Κούκετς ή Μπάλαμπαν ή Σβέρκος να βάλεις.
    Αυτό πάντως που μου κάνει εντύπωση είναι ότι δεν τα ακούει όσο του χρειάζεται ο Ριέρα... Είναι με διαφορά ο χειρότερος της ομάδας σε κάθε παιχνίδι. Έλεος! Με τη Ξάνθη χάναμε 0-2 κ αυτός έκανε τακουνάκια λες κ κάνει πλάκα. Χτες πάλι έσπασε τα νεύρα σε όλο το γήπεδο. Ας μείνει κ αυτός έξω κάποια στιγμή. Παίζει σαν τον παλαίμαχο τον αδερφό του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. το συγχρονο χαφ εχει σουτ και πασα. Ο κουμο δεν εχει τιποτα απο τα 2 ποτε δεν τα χε.
    Μονο ανασταλτικα ειναι καλος, γρηγορος γεμιζει το κεντρο με τα πλοκαμια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. egw thelw na thimisw se aytous pou to eidan kai na pw se aytous pou den to eidan oti o koumo ston agwna ston volo itan kleismenos sto gayro kai oloi kserame oti einai to teleytaio tou paixnidi.otan vgike allagi kai iksere ekeini tin stigmi oti den tha ksanaforesei tin fanela xtypise dyo fores to sima stin kardia tou.ton exoume agapisei ayton ton paixti giati ton exoume dei na prosferei kai kseroume oti exei dinatotites.to kraksimo einai apo tin agapi mas kai tin apogoiteysi mas.den kserw an exei kinitro pia oute kai tin metagrafi.einai krima kai gia ton idio kai gia emas na paei xamenos oso paizei ston paniwnio.as tou dwsoume mia teleytaia eykairia oso menei arkei na tin parei apo to malia kai aytos.forza paniwnares me tis gkrinies sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Παιδιά η ανάσταση του Πανιωνίου οφείλεται στην σταθερότητα των αμυντικών (Μάχο-Λάτκα-Σιόβας-Γιόνσον-Κοντοές-Ομο-Τσοτσα) και στην σαφώς καλύτερη κυκλοφορία που δίνει ο Μήτρογλου. Ναι, λέω κυκλοφορία γιατί εκτός από τις 3 τελικές-γκολ που έκανε όταν κατεβαίνει προς το κέντρο πάντα κρατάει μπάλα και βάζει σωστά το κορμί του ώστε να γίνεται 1-2 και να ρολάρει η ανάπτυξη.

    Κατά τα άλλα, επανέρχομαι στο οτι για πρώτη φορά η άμυνα τρώει σίδερα, όσο κουφό και αν ακούγεται για τον φετινό Πανιώνιο! 1 μούφα πέναλτυ στις Σέρρες, 0 στο Βόλο, 0 στον Άρη, κακή παρένθεση με Ξάνθη, μούφα πέναλτυ με ΠΑΟ και τρελλή γκέλα της μπάλας με Καβάλα. Οι μπακ μαζί με τον Μάχο μας κρατάνε ηρωικά στο "0" με εξαίρεση το ματς με Ξάνθη.

    Κατα τα άλλα, με κάνει και ανασαίνω οτι επιτέλους βλέπω ομάδα στο γήπεδο, γιατί υπήρξαν στιγμές φέτος που έλεγες οτι πάμε άπατοι. Όχι οτι παίζουμε τίποτα σπουδαίο -και ούτε πρόκειται με τέτοια χαφ- αλλά είναι σίγουρο οτι μέχρι το τέλος θα πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @br funatic

    de tha gyrisei stin amyna o omo tha gyrisei o kondoes wste na paiksei o kvirkvelia i o tsotsa o opoios paizie aneta kai stoper

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΜΑΓΚΕΣ ΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ!!!ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΑΝΑΠΟΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!PANTHERS ILIOYPOLI

    ΑπάντησηΔιαγραφή